2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت رو خوندین؟ نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 78 پست
زن ومردی که باهم ازدواج میکنن در قبال هم یه سری وظایف دارن مخصوصا از نظر عاطفی که اولین ومهمترین انگ ...

اما اشتباهه یکی از طرفین و کمکتریش نمیتونه مجوزی باشه برای خطای طرفه مقابل با راههای دیگه میتونه مشکل رو حل کنه ، جایگزین کردنه یه غریبه راحت ترین راهه که اکثرا میرن سراغش، من شخصا تو این شرایط ترجیح میدم شرایطو درست کنم اگه نشد جدا میشم اما تن به خیانت نمیدم 

اینا شعار نیست همین مشکلو داشتم و ۵ سال باهاش درگیر بودم و نهایت بهترین راهو انتخاب کردن نه راحت ترین راه یعنی خیانتو

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
دزست میگی شما ولی اینو اگر تجربه نکنی فکر میکنی اونکه چهارتا حرف عاشقانه میزنه دیگه از یه کره دیگه ا ...

آفرین کاملا موافقم

تجربه که باشه ته همه تین روابط برات قابله پیشبینیه و نیازی نیست تجربه کنی دوباره

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دوست دارم جدا شم ولی به خاطر بچه هام مجبورم فعلا تحمل کنم

میدونم عزیزم منم یه دختر دارم ۵ ساله که با خودمه برای منم خیلی سخت بود اما تحمله اون شرایط و بخشیدن به مراتب سختتر بود، شرایطه آدما با هم فرق داره 

اما از خدای مهربون برات بهترینها رو میخوام 

واقعا با تمامه وجود درک میکنم و تمامه رنجها و سختیات برات ملموسه 

ان شاءالله خدا بهترین راهو جلوی پات بگذاره گلم❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹

ممنونم عزیزم از دعای خیرت ایشالا برای شماهم همینطور

ممنون عزیزم 😙😙😙😙❤❤❤🌹🌹🌹

ما چون کمک نداریم، خستگیه بچه داری باعث میشه اذیت بشیم و دیگه حوصله همو نداریم وگرنه خیلی لیلی و مج ...

مگه خارج از کشور کمک دارن؟ خودشون دوتا از پس مشکلات برمیان. اتفاقا قویتر میشن و قدر همو بهتر میدونن. به شرطی که کامل وقف بچه نشی، مرد هم همراه باشه، حریم شخصی و تفریحات شخصی هم باشه.

خب اگه همین تجربه رو تو مجردی داشت هیچوقت این ریسکو تو متاهلی نمیکرد  من خودم تو ۲۷ ازدواج کرد ...

خیلیها هستن سن پایین ازدواج نمیکنن. یا شغل و رتبه دارن. یا خانواده متدین یا پولدار دارن. یا زیاد خوشگل و لوند نیستن. یا قبل ازدواج رابطه متعدد دوست پسری داشتن. یا اصلا دختر خوب و به قولی پاکی بودن و حتی توی زمان متاهلی نماز و روزه و اینا میگیرن ولی وارد رابطه میشن. همه ی این شخصیتها میدونن ته یه رابطه خارج از چارچوب میشه آبرو ریزی .. ولی خسته ان کلافه ان کم اوردن از اینکه فکر میکنن هرچی تلاش میکنن رابطه اش با همسرش گرم نمیشه. درگیر دوست نداشته شدن همسرش شده. گرمی و عشق و لذت میخواد!!

اما اشتباهه یکی از طرفین و کمکتریش نمیتونه مجوزی باشه برای خطای طرفه مقابل با راههای دیگه میتونه مشک ...

منم گفتم خیانت رو تایید نمیکنم. منم قبول دارم جدا شدن اینجور وقتا بهترین راه حله. ولی قبول داری خیلیا نمی تونن راحت جدا شن. حمایت نشدن، مستقل نبودن. جامعه و مردم. بچه ها و... پس راحتترین رو انتخاب میکنن

کاش قوانین طلاق اینقدر سخت نبود کاش اینقدر حرف وحدیث نداشت کاش اینقدر مردم تو زندگیه آدم سرک نمیکشید ...

خیلیها بخاطر همین مسائل کنار هم زندگی میکنن.متاسفانه. درصورتیکه میشه با حرف زدن و مکالمه کردن(اگه بلد باشن) مسائل رو حل کنن. منوتو دوسال قبل یه مستند آمریکایی پخش میکرد که زنها و مردها رو که داشتن طلاق میگرفتن میبردن یک.جزیره بدون امکانات رها میکردن و اونا اونجا سه روز فقط همو داشتن و شروع میکردن یعنی مجبور بودن که حرف بزنن از ده تا زوج نه تاشون باهم به تفاهم میرسیدن چون مشکلاتشون رو و خواسته های همو اونجا میشناختن

قانون حضانت دخترا چجوریه؟

کلا بچه ها تا دوسالگی پیش مادر هستن. و بعد به پدر تعلق میگیرن. تا نه سالگی دخترا پیش پدرن و اونجا طی درخواست مادر از دختر میپرسن دوست داری پیش کی باشی ولی به شروطی از جمله اینکه مادر بتونه خرجشونو از راه درست بده. یه حمایت مالی داشته باشه. عصبی و معتاد نباشه. بچه رو کتک نزنه. کار نامشروع نکنه. و اینطور چیزها