یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم ااین مشکلو دارم پیش اخرین مامایی ک رفتم گفت اگه از اول اینطوری بودی طبیعیه خب سیستم بدنیت اینه. البته بعداز کلی سونو و ازمایشات هورمونی ک انجام دادم و مشکل خاصی نبود. اما خودم خبیلی نگران یاءسگی زودرسم.کسی هست شرایطش اینطوری باشه؟ با یا نزدیکانش؟
نه عزیزم متاهلم ی نی نی ام دارم. اره قبل از بارداریم ک دکتر رفتم گفت تنبلیه ولی داروی خاصی نداد.جدید ...
آها نمیدونم والا شاید خانم های متاهل جریانشون فرق داره به من دکتر گفت دو ماه ی بار اشکال نداره ولی بیشتر از اون چرا
بعد خیییلی زیاد تاکید کرد که استرس نداشته باش گفت استرس نداشته باشی و ورزش کنی درست میشه
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
نه مال من ب تاهلو تجرد ربطی نداره من از اول بلوغم همین طور بودم..
آره منم همینطور
شما برا این پیش ماما نباید بری که عزیزم برو متخصص زنان زایمان