2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من یه تصویر ذهنی ازش تو ذهنم ساخته بودم وهی بهش فکر میکردم ولی وقتی از در اومد تو کم مونده بود گریه کنم،داشتم کم می آوردم دیگه ولی وقتی رفتیم دوتایی تو اتاق صحبت کنیم یکم که دقت کردم دیدم هم خوشگله هم باادب بعدش مهرش به دلم نشست  

عشق با مرد به انتها نمی رسد😍😍

وقتی دیدمش گفتم بد هم‌نیس ولی یه دوستیه ساده میکنیمو کات. بعدها شیفتش شدم خاک تو سرم بخدا منو که‌گرفت خوشگلتر شد

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

اولین بار بهار سال 80 دیدمش تو یه موسسه فیلمسازی... اون موقع دلم میخواست فیلمساز بشم کلاس میرفتم

20 سالم بود ازش خوشم اومد ولی هرگز فکر نمیکردم یه روزی با هم دوست بشیم و بعد ازدواج کنیم

11 سال بعد دوست کنیم و دو سال بعدش ازدواج کردیم

همه زندگیم = دخترم
😁😁من گفتم  واااااي اين چ شخميه كي زن اين ميشه

بخدا عین من...اصصصصصلا فکر نمیکردم من با این ازدواج کنم...تو دلم همیشه میگفتم وااااای کدوم احمقی زن این میشه😵😑

قوم شوهر مثل درخت کنار توالت می مونن..نه میتونی زیرسایشون بشینی نه از میوش بخوری😕

فکر ک نمیکردم....اما خیلی ازش خوشم اومد...باخودم میگفتم کاش شماره بده ک داد 😁😁😁😁

بعد باخودم گفتم تا جن روز منتظرش بذارم اما کلا ۷ ساعت دوام آوردم و بهش پیام دادم

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله
من اولین بار که شوهرمو دیدم چون قد بلندو ورزشکار بود گفتم خدایا این چقد بزرگه فک میکردم نردبونه .اما ...

دیوووونههههه. خخخخ منم مثل تو همسرم اومد  گفتم یا ابلفص هرچند عمر باهم بودن کوفتیمون کم بود