2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا نمیخواستم ازدواج کنم همش میگفتم نه شب خاستگاریم گفتم بیان حالا یه چیز میگم برن ولی اوووف😍از در درآمدی و من از خود ب در شدم وصف حالم بود دلم میخواست فقط بشینم نگاش کنم😍😅

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

من اولین بار که شوهرمو دیدم چون قد بلندو ورزشکار بود گفتم خدایا این چقد بزرگه فک میکردم نردبونه .اما الان که میبینمش فک میکنم یه پسربچه سه سالس خیلی کوچولو میبینمش

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

وای وای،وای بوی عطرش عاشقم کرده بود شدیددددددد یعنی یاد بوش میوفتادم از خود بیخود میشدم.کلا به نظرم خاص اومده بود خیلی کلاس ذاتیش متو گرفته بود. دلم ميخواست ساعتها باهاش بچرخم.البته یه قرار خواستگاری خارج از خونه بود که منم سریع پذیرفتم و اونم که خوشش اومده بود اومدن..... الانم برام خاصه 

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق