2777
2789
عنوان

معاینه های زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 5620 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بيمارستان رضوي بودم عاااالي بود اصلا معاينه نكردن فقط وقتي دردام شروع شد كه اصلا معاينه رو نفهميد ...

چجوری فهمیدن چن سانتی پس

من با ان اس تی و شدت انقباضا و درد خودم فک میکردن فول شدم گفتن پاشو برو رو تخت یکیشون معاینم کرد گف هنوز 1.5 سانته😐من ازونایی بودم که اگه زمان قدیم میخواستم زایمان کنم سر زا میرفتم😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
معاینه حین زایمان با معاینه اندازه لگن فرق داره

عزیزم حین زایماانم من دیدم

تا مچ دست نیست

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

عزیزم درست میگه خانومی که گفت تامچ 

ادمو داغون میکنن یرب ب یرب میان سراغت بعدم ولت میکنن تا خودت تلاش کنی بعد ضایمانتم سه بارمیفتن رو شکمت فشارمیدن تا خون خارج بشه 

وا عزيزم  فاصله ي واژن تا دهانه ي رحم ١٥سانته لابد انگشتاي ماماي شما ١٥سانت بود

عزیزم از روی شکم هم نمیدونم چرا ولی رحمو فشار میده ببخشید از پایین هم با دوتا انگشت معاینه

من  تونستم  در مدت ۴ماه   .۱۱کیلو کم کنم.           خواستن توانستن است 
واااا دكتر منم با دوانگشت معاينه كرد

فک میکنم مشهد خیلی ماما ها و دکترا ملایم تر برخورد میکنن😂😂😂