2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 52 پست
وا چرا تهمت الکی ب مردم میزنی ینی چی رو نمیدم شوهر تو سالم باشه هزار تا از این جاریا کاریش نمیکنه ن ...

شاید جاریش رو میشناسه که ناراحته.

جاری من بعد از دوماه از فوت شوهرش به بهانه ناراحتی با سه تا از برادرشوهرام همدیگه رو درآعوش گرفتن.بااینکه همچین رسمی توی خانواده نداریم

یااینکه چندروز پیش یکی از جاریام زنگ زد و با گریه گفت که جاری بیوه با شوهرش دست داده.

کاری که وقتی شوهرش زنده بود اجازه نداست بکنه.معلومه اینحور زنها ببخشید کرم دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رفتار خاصی کرده جاریت که بهش میگی دریده و پررو؟

همسایش بودیم همش پله میذاشت بالادیواربود نوعروس بودم  صبح شب دم خونه خودشو پرت میکرد داخل ببینه چه خبره بره همه جابگه بعد من دیر دروبازمیکردم کل فامیل ومیگفت دوست نداره برید خونش من نوعروس شاغل ...مدام کارداشت اون اوایل سرگوشی شوهرم تماس میگرفت انتطارداست تاکسیش باشه ۵صبح زنگ زد یه بار بیاببرم استادیوم .منم نوعروس .وخیلی چیرا دیگه دوست داری برات بگم 

شاید جاریش رو میشناسه که ناراحته. جاری من بعد از دوماه از فوت شوهرش به بهانه ناراحتی با سه تا از بر ...

والله 

اینا که ازدردفاع ازاون براومدن تعجب اورن والله انگار ایطور ندیدن ونشنیدن یاتومریخ زندگی میکنند 

خب ی زن ب واسطه ی شوهرش با خانواده ی شوهر هم خونه میشه ،  اینطوز نیس؟

بله ولي وقتي همسرش فوت شده و حالا احتمالأ صاحب فرزند هم باشه دليلي نداره بره خونه پدرش 

بهتره خونه پدر شوهرش باشه كه تمام مخارجش بر عهده خانواده همسرش باشه

والله  اینا که ازدردفاع ازاون براومدن تعجب اورن والله انگار ایطور ندیدن ونشنیدن یاتومریخ زندگی ...

جون توشرایط ما نیستن عمق ماجرا رو درک نمیکنن.

جاری من میرفت تواتاق با تاپ وبدون روسری یخ جایی مینشست که توی دید باشه ودر رو باز میذاشت که شوهرم و بر ادرشوهرام ببیننش.اگر کسی هم دررو میبست دوباره بازش میکرد.چون اجازه نداشت اونجوری جلوی همه بگرده میرفت تواتاق وبه بهونه راحتی اینجوری خودنمایی میکرد

اتفاقا بادبره خونه پدرش ازاونجا مخارجشوتامین کنند

من آلمان زندگي ميكنم زماني كه ازدواج كرديم همسرم مدت زيادي نموند و رفت و منم زماني كه دنبال كارهاي اقامتم بودم خونه پدر شوهرم موندم درسته خيلي سخت بود ولي چون ازدواج كرده بودم به ميل خودم خونه پدر شوهرم موندم يه دليلش هم بخاطر همونه كه گفتم البته از شوهرمم خرجي ميگرفتم