2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 52 پست
بیچاره حالا چون شوهرش فوت کرده ولی مادر بچه های‌ پسر و‌ داداشون که هست چرا نیاد تو گروه خانوا ...

حالا شماها به هفت سوراخ گیرندید اصطلاح بود منطورم اینه که من ایقدپروووبازی براشوهراشون درنمیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی اره ازسردلسوزی وحرف مردم پدرحرف مردم بسوزه .امروز دوباره توگروه یکم تحویل گرفتش یعنی فقط قیامت ...

جای ما باشی چکار میکنی که مادزشوهرم پسراشو میفرسته دنبال جاری بیوه که ببرنش دکتر و ددر دودور؟دایم هم به مسراش سفارش میکنه که بهش زنگ بزنیدو  برید خونشون

وا چرا تهمت الکی ب مردم میزنی ینی چی رو نمیدم شوهر تو سالم باشه هزار تا از این جاریا کاریش نمیکنه ن ...

خوابجی تهمت کجابود من ۱۲سال باهاش زندگی کروم دوسال همسایش بودم کامل میشناسمش 

گاهی اره ازسردلسوزی وحرف مردم پدرحرف مردم بسوزه .امروز دوباره توگروه یکم تحویل گرفتش یعنی فقط قیامت ...

😐😐😐همه ی اینا به خاطر اینه که از اعتماد به نفس پایینی برخورداری و جاریتو از خودت سرتر میبینی و اینکه ته دلم به شوهرت اعتماد نداری

من واقعا حرفات برام جای تعجب داره خدا برادرهمسرتو بیامرزه....به خاطر افکار پوسیده ی آدمهایی مثل شماست که زن بیوه باید خودشو از دید همه پنهان کنه متاسف شدم برای شما و ناراحت شدم برای جاریت

حالا شماها به هفت سوراخ گیرندید اصطلاح بود منطورم اینه که من ایقدپروووبازی براشوهراشون درنمیارم

گفتی برا شوهراشون یادم ب دیشب خودم و شوهرم و زن همسایه افتاد ک امروز باید بهش تذکر میدادم و یادم رف 

اخه منم دیشب همچین مقایسه ای کردم 

😐😐😐همه ی اینا به خاطر اینه که از اعتماد به نفس پایینی برخورداری و جاریتو از خودت سرتر میبینی و ای ...

عزیزم توانگار خوابت میاد نمیخواد قایم کنه اون اصطلاح بود پاشوتوزندگی مردم به هربهونه ای دراز نکنه کسی کارش نداره.اگه شمانمیدونی بدون هیچ زنی دوست نداره زن دیگه به هربهونه ای سرش توزندگی دیگران باشه خصوصا اگه شوهرنداشته باشه .میتونی توجامعه باشی ولی سنگین رنگین متین روپای خودت نه کنه وازهرفرصت سواستفاده  متوجه میشی یانه

پسرداییم چن ساله فوت شده خانمش ک با زن داییم فامیله سالهاست ک خونه ی داییم زندگی میکنه  من در ...

دم داییت گرم

بچه داشتن؟

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹