این جاری ازقضافامیل خانواده شوهری هم هست وزیاد باهاشون میپلکه خصوصا یه طوری میخوادخودشوبه بهونه بچش به برادرشوهرابچسبونه ازهرفرصت ریزی استفاده میکنه من رونمیدم خداشاهده ولی ازرونمیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گاهی اره ازسردلسوزی وحرف مردم پدرحرف مردم بسوزه .امروز دوباره توگروه یکم تحویل گرفتش یعنی فقط قیامت ...
جای ما باشی چکار میکنی که مادزشوهرم پسراشو میفرسته دنبال جاری بیوه که ببرنش دکتر و ددر دودور؟دایم هم به مسراش سفارش میکنه که بهش زنگ بزنیدو برید خونشون
گاهی اره ازسردلسوزی وحرف مردم پدرحرف مردم بسوزه .امروز دوباره توگروه یکم تحویل گرفتش یعنی فقط قیامت ...
😐😐😐همه ی اینا به خاطر اینه که از اعتماد به نفس پایینی برخورداری و جاریتو از خودت سرتر میبینی و اینکه ته دلم به شوهرت اعتماد نداری
من واقعا حرفات برام جای تعجب داره خدا برادرهمسرتو بیامرزه....به خاطر افکار پوسیده ی آدمهایی مثل شماست که زن بیوه باید خودشو از دید همه پنهان کنه متاسف شدم برای شما و ناراحت شدم برای جاریت
😐😐😐همه ی اینا به خاطر اینه که از اعتماد به نفس پایینی برخورداری و جاریتو از خودت سرتر میبینی و ای ...
عزیزم توانگار خوابت میاد نمیخواد قایم کنه اون اصطلاح بود پاشوتوزندگی مردم به هربهونه ای دراز نکنه کسی کارش نداره.اگه شمانمیدونی بدون هیچ زنی دوست نداره زن دیگه به هربهونه ای سرش توزندگی دیگران باشه خصوصا اگه شوهرنداشته باشه .میتونی توجامعه باشی ولی سنگین رنگین متین روپای خودت نه کنه وازهرفرصت سواستفاده متوجه میشی یانه