2777
2789
عنوان

خدایا به همه ارامش بده

366 بازدید | 5 پست

من یه مدته دارم عادت میکنم ب نماز خوندن دیشب نمییدونم چرا اینقدر دلشوره و فکرم درگیر بود اینقدر که نماز حضرت فاطمه خوندم یکم اروم شد تا امروز ک کلی چیزا پیش اومد فهمیدم ک هروقت قراره چیزی پیش بیاد از قبلش میفهمم انگار .اینقدر امروز بحثمون شد با رفیقام و حرفای چرت و پرتشون و تحدیدای رفیقم .اینقدر گریه کردم ک الانم ک الانه چشام درد میکنه و لبم تو یک ساعت تبخال زد از استرس واینا .خیلی سخته تو سن ۱۴ازدواج کنی الان ک ۱۸ سالته تنت بلرزه ک نکنه زندگیت خراب شه هربارم بدشانسی بیاری .انروز ب مامانم زنگ زدم من مامانم قند داره مریضه تاحالا جلو اون گریه نکرده بودم اینقدر حق حق زدم دلش برام سوخت گفتم مامان من خودم همش زندگیمو خراب میکنم شوهرم هیچ بدی نداره فقط محبت کردن بلد نیس الان یک ماهه بهم نزدیک نشده مامانم میگه شاید سره کار میره خستس و فلان .اگ بدونه محبت نکردنش چ کرده با زندگیمون ....فقط ازتون یه چیز میخوام توروخدا نفری ۵تاصلوات برام بفرستین ک حاله زندگیمون خوب بشه حتی خدا هم میدونه من عاشق شوهرمم با تموم اشتباهاتی ک کردم و توبه کردم هر لحظه عزاب وجدان دارم و ترس از دس دادنش .دعام کنین 💙💙💙ممنونم ازتون

همون fatshomaliقدیم😍😖😖😖😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.