2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا دودل شدم

258 بازدید | 16 پست

چند وقته با نامزدم کات کردم یه مرد مستبد و دیکتاتور و سخت گیر . شکاک و بددهن و از تحقیر کردنم کم نمیذاشت ،دو تا ازدواج ناموفقم داشته .

وقتی بعضی تاپیکارو میخونم و بعضی زن و شوهرهارو میبینم میگم کاشکی نامزد منم یه کم مهربون بود و اذیت نمیکرد.

با خودم میگم شاید تو زندگی بهتر میشد شاید درست میشد 

اگه این بار برگردم حمایت خانواده رو از دست میدم 

مشاورم گفت اصلا مورد خوبی واسه ازدواج نیست.

ولی همش یه فکرایی میاد تو سرم که شاید درست میشد.

تو مدت آشنایی و یه ماه نامزدی ۸ کیلو لاغر کردم خیلی حرصم میداد.

تازه تصمیم گرفتم برم تو آپارتمان خودم اخه خودم خونه دارم ، گفتم حقوقمو جمع میکنم میرم مسافرت 

ولی بعضی افکار اذیتم میکنه خیلی دو دل هستم 

راهنماییم کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا آرامشی در کار نیست

خب دیگ  تو‌نامزدی اینه تو زندگی فک نمیکنم‌تغییری کنه

البته ممکنه با راهکارهای درست و‌منطقی درست شن

باهم برید مشاور 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

کسی که دو بار ازدواج نا موفق داشته ادم بشو نیست

اگه قرار بود خوب بشه تاحالا شده بود

خوب کردی

مردا تو نامزدی خیلی بهترن تل بعد ازدواج

ببین اون موقع دیگه چی میشد

ادم ازدواج میکنه که وضعش بهتر بشه نکه تازه ۸کیلو کم کنه

خدارو شکر کن نرفتی زیر ی سقف باهاش و جدا شدی ازش

مطمئن باش هیچ کسی رو نمیشه تغییر داد. ادم ها تا خودشون نخوان تغییر نمیکنن.

برو خونه‌ی خودت، ی سفر برو، حالت حتما بهتر میشه.

فکر نکن موقعیت یا فرصتی رو از دست دادی، خودتو دست کم نگیر.

مطمئن باش هیچ کسی رو نمیشه تغییر داد. ادم ها تا خودشون نخوان تغییر نمیکنن. برو خونه‌ی خودت، ی سفر ب ...

دقیقا همینجوری که گفتی فکر میکنم بهار جان

بهم قبولونده که سنم بالاس و دیگه نمیتونم ازدواج کنم 

گلم خداوند عقل داده به شما دو نفر قبلی ولش کردن و مطمن باش بد دهنی درست نمیشه ....شما لایق بهترین هس ...

دقیقا میگه دو نفر قبلی بهم گفتن چرا زندانیمون کردی تو خونه و هزار تا حرف دیگه که معلوم نیست راست بگه یا دروغ

تازه میگفت موقع عقد باید تعهدنامه امضا کنی که هیچ وقت نری و جدا نشی

دقیقا همینجوری که گفتی فکر میکنم بهار جان بهم قبولونده که سنم بالاس و دیگه نمیتونم ازدواج کنم 

کسی که از الان همچین حسی رو بهت تلقین میکنه فردا روز امکان هیچ رشدی رو بهت نمیده. این آدم به شدت ضعیف هست، تو رو هم ضعیف خواهد کرد. تو هم مسئول ساختن این آدم نیستی.

به فکر خودت باش. تو وجود خودت که قوی باشی اون موقع تو هستی که بهترین‌ها رو انتخاب میکنی. 

بقول اروین یالوم از تنهایی نترس که باعث میشه به ادم‌های ضعیف و سست چنگ بزنی و متوسل بشی.