2777
2789
عنوان

دوستان میشه یه کمک برسونین؟

102 بازدید | 13 پست

من گوشیم از دور مسابقات خارج شده    حتی ب نیمه نهایی هم نرسید در برخورد با کف زمین مصدوم و حتی ب بیمارستان هم منتقل نشد        

من میخوام برم تو اسمشو نبر(تل) تو کامپیتور هم قبلا ف...ی..ل...ت..ر.شکن سا..یفون داشتم ک اونم ترکیده ..اگه میشه یه دونه از این درشکن های خوب واسه کامپیوتر معرفی کنین یا بگین چجوری با سیستم برم تو اسمشو نبر لطفاااااااااااااااااا   

من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Vp n unblocker خوبه ولی رو لپتاپ امتحان نکردم بیین هست نصب میشه

دمت گرم الان امتحان میکنم

من فقط همینو دارم ببخش گلم  کسی رو نداری ازش بپرسی؟پسرا واردن که اگه نداری فردا فلشتو ببر از ...

گوشیم ترکیده الان ب هیچکس دسترسی ندارم .

فدات برم گفتم نشد ک اگه کسی گذری رد شد بفهمه هنوز تو خماریم    

بازم دمت جیلیز ویلیز جیگررررررررررررررررر        

گوشیم ترکیده الان ب هیچکس دسترسی ندارم . فدات برم گفتم نشد ک اگه کسی گذری رد شد بفهمه هنوز تو خماری ...

یه تاپیک دیگه  بزن قند شکن یا یه همچین جیزی برای لپتاپ میخوای

درخواستت نامفهومه به سختی فهمیدم چی میخوای.

عنوانتم خانما آقایون بیاین کمک شاید پسری کسی دید بیاد

یه تاپیک دیگه  بزن قند شکن یا یه همچین جیزی برای لپتاپ میخوای درخواستت نامفهومه به سختی فهمیدم ...

باشه مرسی مرسی زیاااااااااااااااااد  

من با FREE GATE وصل میشم

برم دان کنم کل زندگیم تو سیستمه اینم ک سایفونش از کار افتاده