2777
2789
عنوان

بچه ها جواب دخترعمم روچی بدم ...خیلی ناراحتم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 39 پست

هيچي نگو. آدم تا مجرده اين مسايل براش خيلي مهمه و از اين شوخيا ميكنه و همش ذهنش درگير اين مسايل ميشه. من الان با دوستاي دبيرستانم تو يه گروه ت ل گ ر ام هستيم بعضياشون كه مجردن يه شوخيايي ميكنن كه براي من جالب نيست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچي نگو. آدم تا مجرده اين مسايل براش خيلي مهمه و از اين شوخيا ميكنه و همش ذهنش درگير اين مسايل ميشه ...

دقیقا چون تامین نمیشن 

ادم متاهل دیگه این چیزا واسش مهم نیست

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

من واسه این ناراحتم که اصلا به کس رونمیدم..بعداین برداشته پرو پر میگه این حرفو...بدم میاد روابط خصوصیمودرموردش حرف بزنم .اخساس کردم میخادزیرپاموبکشه...آخه مطمئنم الان به همه خواهراشم میگه...شوهرم بفهمه دیگه هیچییی

کسی که تا این حد احمقه نمیدونه بواسیر ربطی به رابطه نداره  ارزش دلخوری نداره

سهیلا جون عزیزم شما ناخواسته باردار شدی گلم؟؟

دخترتون فکر کنم کوجیک باشه نه؟

جنسیت این نی نی مشخص شده؟؟

خدایا هزاررربارشکرت که منو به ارزوم رسوندی❤👨‍👩‍👦‍👦