2777
2789
عنوان

بچه ها جواب دخترعمم روچی بدم ...خیلی ناراحتم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه اگه باهم راحتین به نظرم حرف بدی نزده..

البته خودتم نوشتی شوخ طبعه..

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
نه عزیزم اصلا نمیفهمم چه ربطی داره ..اعصابم خورده

خب دیگه ناراحتی نداره گلم حرفش اصلا برات مهم نباشه شایپ شوخی خواسته بکنه

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

منم بواسير دارم ولي اصلاااا رابطه مقعدي نداشتم ربطي نداره كه

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢

خ مگ تو دهه سی داریم زندگی میکنیم یا عصر هجره. چرااین فکرو میکنین ک اگ ی دختر مجرد راجب روابط زناشویی بدونه بی حیاست یا فلان؟ اون دهه سی بود ک دخترودخترو از سربازیش برش میداشدن میبردنش سرسفره عقد شوهر ک میکرد تازه میفمید شوهر ینی چی زندگی زناشویی ینی چی. درستش اینه ک دخترا قبل ازدواج اطلاع داشته باشن ازین موضوع.ن فقط برای زندگی زنوشوهریشون بلکه برای محافظت از سلامتیشون.چرا بعضیاتون این مدلی این