خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عفونت دارین برین دکتر حتما درمان بشه باعث زایمان زود رس میشه واسه جنین هم خطرناکه
دو هفته پیش که رفتم ترشح نداشتم ولی خیلی درد داشتم که بهم شیاف و امپول پروژسترون داد واسه جلوگیری از زایمان زودرس و قرص ایزوپرین واسه انقباض الان دردم خوب شده و ترشح اومده سراغم
چهارشنبه نوبت دارم پیشش یعنی با اینهمه قرص بازم احتمال زایمان زودرس هست😔😔😔
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
دکترتون یه چیزیش میشه هاااا بنظرم حتما یه ازمایش بدین ب بهداشت بگین براتون ازمایش مینو ...
ازمایش چی؟
من اينطوري شدم رفتم دكتر ٢ تا پماد واژينال و سفالكسين داد خووب شدم
من چهارشنبه نوبت دارم تا اون موقع چکار کنم که بدتر نشه؟
عاجی یه سوال دارم ازت مهریه من 300تومن پول و124تا سکه سه دانگ خونه ازخودش و یه سری خورده ریز دیگه اگ ...
مگه باردار نیستی؟ چرا فکر مهریه هستی😁