2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن کودک 4 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2854 بازدید | 34 پست

ب نطر من روزا دوبار دل و کمرشو با روغن زیتون ماساژ بده ،مخصوصا دور نافشو جهت خلاف عقربه های ساعت با دوانگشتت ماساژ بده ،این ماساژ روده هاشو نرم میکنه بچه ها گاهی دچار یبوست میشن که اگه با بیقراری همراه باشه باید درمانش کنی ولی اگه بیقراری نداشت نگرانش نشو چون همون شیری که میخوره جذب بدنش میشه و دوسه روز یبار پی پی میکنه 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دكترا همشون با درماناي سنتي مخالفن مگه مارو چجوري بزرگ كردن با همين چيزا من دخترم شكمش كار نميكنه ...

نمیدونم واله.چون نوزاد خیلی سخته همه دارو بهش بدی.بچه ی کم بزرگتر میشه باز راحتتره.بدو تولد بهش میدادم هراز گاهی میخورد ولی دیگه خودشم نمیخوره.حالا اگرم میخورد بخاطر شکمش میدادم حالا قطره چون میدم گفتم بزارم خودش بیاو

ای بابا پس چیکارکنیم تمام این پدی لاکت و کولیکزو دایمکتون ازین دسته داروها هیچ فایده ای نمیکنه بنظرم ...

همش الکیه.من همش امتحان کردم فایده نداشت.رفلاکس درمان نداره فقط زمان باید بگذره.میگن 5ماه ک میشن درست میشه.دکتر ک ب من گفت وارد 5ماه شد غذای کمکی شروع کن نمیدونم چیکار کنم