2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن کودک 4 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2854 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دادم یه مدت تاثیری نداشت

بچه منم همین مشکل داره.البتع شیر خشک میخوره.از صبح تا حالا ک مدفوع نکرده منو کشته با نق و نوق.من شیرش عوض کرده بودم.امروز ک دوباره شیر خودش دادم توشیرش ایزی کول ریختم  قبلا میکرد.ولی بخاطر رفلاکسش ای ار میدادم.ولی چون وزنگیری نداشت دوباره شیر خودش دادم.دوباره روز از نو روزی ازنو.قطره هم دادم ولی خبری نشده.

عزیزم دختر منم  یه روز درمیون بود خیلی وقتا.

میگن بچه ای که شیر مادرشو میخوره کمتر مدفوع میکنه چون شیر مادر ضایعات کمتری داره

ولی اگه شیر خشکی باشه باید حداقل روزی یبار مدفوع کنه. 

من خیلی خوشبختم❤
چه دارویی به بچه تون واسه رفلاکسش میدین؟

زیر نظر دکتره 3ماه و 1روزشه.دکتر واسش امپرازول نوشت و قطره ایزی کول  باشیر خشک نان ک میخورد اشتهاش بهترشد.شکمش هم بهترشد ولی هنوز بالا میورد وزن گیریش هم خوب بود.بعد دوهفنه امپرارول دوزش بیشتر کرد با شیر خشک ببلاک آی ار ک رفلاکسش بهتر شد و مدفوعش ولی وزنگیریش کم بود.ک دیروز بهم گفت دوز امپرارولش بیشتر کن همون شیر خشک خودش بهش بده بعد از اتمام 4ماهگی شروع کن ب دادن غذاهای کمکی.ک دیگه با غذایهای کمکی رفلاکسش هم کم کم برطرف میشه.از ظهر ک بهش دادم ک فعلا هنوز اثر نکرده چون تازه شیرش عوض کردم فعلا مدفوع نکرده ی کم بی ارومه.باید واقعا بچه ای ک رفلاکسیه دردسرش زباده.من ک از این ب بعد خوب شد یانشد دیگه بخاطر رفااکسش دکتر نمیبرمش.دکترم گفت رو غذای کمکی بیفته بهتر میشه نگران نباش.

نه اصلا.اتفاقا دکتر دیروز ک بردمش .مادرشوهرم همراهم بود گفت عناب و ترنجبین میگم بهش نمیده.دکتر گفت ا ...

دكترا همشون با درماناي سنتي مخالفن

مگه مارو چجوري بزرگ كردن با همين چيزا

من دخترم شكمش كار نميكنه دوتا قاشق چايخوري بهش ميدم بچه راحت ميشه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏