ماهيچه را اين بار به سبك خودم پختم
ديروز ماهيچه ها رو با زعفرون و روغن زيتون و نمك و فلفل و رزماري و يه عالمه پياز و سير مزه دار كردم و تا امروز تو يخچال بود
امروز پياز فراوون خرد كردم و كمي تفت دادم وقتي شفاف شد ماهيچه ها از مواد در آوردم و اونا رو رو تفت دادم دو طرفش رو و بعدش كه رنگش عوض شد و از خامي در اومد روش ، سه چهار تا پياز ديگه رو روي ماهيچه ريختم و در ماهيتابه را بستم و زيرش رو كم كردم تا خودش آب بندازه بعد از يك ساعت در ماهيتابه رو باز كردم و كمي ماهيچه ها رو آروم جا به جا كردم و باز پخت ، بعد از يك ساعت ديگه يك استكان آب جوشيده با يك قرص عصاره گوشت و كمي زعفرون بهش اضافه كردم
نگم براتون كه چقققققققدرررررر عالي و خوشمزه شده دلتون نخواد