2777
2789

😔امروز داشتم با دوستم حرف میزدم میگفت یه مدت پ ریودش عقب افتاده و اینا منم یه دکتر خوب معرفی کردم بهش..میگه ادرسشو بده...منم ادرسشو بهش دادم انقد گیچ کنندس ادرسش که دقیق و مو به مو و باحوصله براش نوشتم...یهو عوض دستت درد نکنه برگشته میگه خب حالا زر نزن ادرس نمیخوام😐😔😔چرا واقعا؟؟ مگه من چیکارشون کردم؟؟؟

یا مثلا دخترخالم که ۵ سالم از من کوچیک تره ...بهش میگم برو فلان جا کلاس میگن خیلی خوبه...برگشته میگه چرا برم؟میگم خب خوبه بهتره...میگه به سلامتی که بهتره😐چرا خوبی نیومده به کسی؟؟؟

من خیلی مهربونم...یعنی همه میگن...واقعا نمیتونم جدی باشم اگه جدی با یکب حرف بزنم بعدش عذال وجدان دارم...چه برسه جوابشونم بدم😔یه جوریم دختر ۴ ساله میاد پهلوم با من شوخی میکنه..خب منم دلم نمیاد چیزی بگم بهش😔میخوام اخلاقمو عوض کنم😔میخوام جدی بشم...با هر کی به درستی جواب دادم برگشت کلی چیز بهم گفت نمونش همین دو تای امروز...چی میگفتم بهشون؟😔

ب دوستات زيادي رو ميدي 

جدي باش و غرور داشته باش

چيزي كفتن مثل خودشون جواب بده

مهربوني تا اين حذ ك سو استفاده كنن خوب نبست

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حق النفس یعنی سنگین برخورد کنی با بقیه 

احترام و مدی

تو شوخیو شروع نکن

شوخی هم کردن خیلی نخند

خیلی هم از خودت حرف نزن

خواستی حرف بزنی بگو:

لازمه؟

جلب توجه نیست؟

بعد اگه نبود بگو

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

برگشتم میگم چنه چرا میگی زر نزن دارم توضیح میدم بهو علامت قلب میزاره میگی همینطوری عزیزم😐😐😐خب اگه شوخیه نمیگن ممکنه دل ادم بشکنه؟؟؟😐😔من از این شوخیا کنم باهاشون درسته قورتم میدن

مهربون بودن یه موضوعه!

حد و حدود و حریم گذاشتن برای دیگران ، با نحوه رفتارمون هم ، یه موضوعه ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اقا ببخشید از حرف دوستت خندم گرفت

ولی باید همون موقع ناراحتیتو نشون میدادی

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
از این نمونه ها جدیدا زیاد پیش میاد. خودتو درگیرش نکن. ملت اعصاب ندارن.

واقعا من نمیفهمم خب مشکلات مملکت به اونا چه؟؟اخه مجردن و شغل و همسر ندارن که...منم مجردم...بعدم اینا از خیلی وقته اینطوری بودن

همین دیگه دیواری کوتاهتر از شما پیدا نکردن، باعثش هم خودتی، بیکاری بگی برو فلان دکتر؟؟ دندش نرم خودش بره پیدا کنه

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻