2777
2789
عنوان

کسایی که به عشقشون رسیدن بیان تعریف کنن...

| مشاهده متن کامل بحث + 18974 بازدید | 62 پست
اینکارو کردم  آروم  با داد با گریه  اصلا هیج فایده ای نداره از ای طرف . من میگه ب ...

ای بابا

خیلی ناراحت شدم برات 

برات دعا میکنم عزیزم که خدا گره گشای کارت باشه ❤️❤️❤️❤️

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من فکر میکنم هرچقدرهم استقلال فکری ومالی باشه بازم رضایت خانواده هاهم تو ازدواج تاثیر میزاره

بدون رضایت خانواده شاید بشه ازدواج کرد ولی اصلا ب ادم نمیچسبه و درست نیس...من دوستم مادرش خیلی مخالف ازدواجش بود جوریکه گفته بود اگه با این پسره ازدواج کردی اسمتو از شناسنامم حذف میکنم.ولی دختره خیلی عاشق بود و باباشو برداشت و برد توی محضر عقد کردن.الانم خیلی خوشبختن و مامانه هم تقریبا کنار اومده..

ولی من اصلا اینجوری دوس ندارم  

سخت بود ولی تونستم   
صد درصد عزیزم ولی وقتی دلیل نارضایتیشون غیرمنطقیه و به قول استارتر توقعات بیش از حد دارن چی؟ آینده ...

اوهوم...اره پدر و مادر بد بچشونو نمیخان ولی گاهی با همین تعصبات بیجا آینده بچشونو خراب میکنن.بخدا دیدم ک میگم...باید تا میشه واسه خاستش ادم بجنگه...

سخت بود ولی تونستم   
منو عشقم دوسال دوست بودیم و البته فامیل دور  و ۳ هفته س که عقد کردیم و به هم رسیدیم و خیلی خوشح ...

ای جان مبارک باشه عروس خانوم...ان شاالله تا تهش خوشبخت باشی  

سخت بود ولی تونستم   
عراق تحصیل میکردم توسن ۱۶ سالگی ساعت ۱۰ شب بود رفتم مرز سیمکارت بگیرم دیدم داره کولبری میکنه بهش نزد ...

وای چ جالب!!! مث تو فیلما  چجوری آخه تو رو دادن به یکی از یه کشور دیگه؟! باحال بود...

ان شاالله خوشبخت باشی عزیزم  

سخت بود ولی تونستم   
ولی من از این نظر میگم ازدواج سنتی... چون خیلیا رودیدم   عاشق شدن بعد متاسفانه جدا شدن...

بنظر من نه میشه گفت ازدواج سنتی قطعا خوبه و نه مدرن! مهم شناخت درسته و اینکه عقلانی تصمیم بگیری

سخت بود ولی تونستم   
وای چ جالب!!! مث تو فیلما   چجوری آخه تو رو دادن به یکی از یه کشور دیگه؟! باحال بود... ان شاا ...

کشور دیگه نبود که سرپل ذهابی بود سرپل ذهابی ها تو عراق به دنیا اومدن بیشترشون ایرانی بودن ولی خو چند نفر از اعضای خانواده عراقی چند نفرم ایرانی 

شما فک کن منو بدن به یه کشور دیگه

هووووف مهم اینه پسر بیچاره حق داشت خودمو بدبخت کردم من

کشور دیگه نبود که سرپل ذهابی بود سرپل ذهابی ها تو عراق به دنیا اومدن بیشترشون ایرانی بودن ولی خو چند ...

اهان..بدبخت شدی؟ یعنی راضی نیستی الان؟

سخت بود ولی تونستم