2777
2789
عنوان

کسایی که به عشقشون رسیدن بیان تعریف کنن...

| مشاهده متن کامل بحث + 18960 بازدید | 62 پست
بنظرم بدون عشق ازدواج کنین خیلی بهتره اصل عشق بعد ازدواجه...  من الان واسه شوهرم میمیرم ... او ...

نمیشه یه قانونو واسه همه تجویز کرد عزیزم. هرکسی روحیات خاص خودشو‌ داره. ولی تنها چیزی رو که میشه کلی گفت اینه که خوشبختی هیچ ربطی به این نداره که با عشقت ازدواج کنی یا یه ازدواج سنتی داشته باشه. هردوش میتونه خوب یا بد باشه. همه چی دست خود ماست.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه جدیدا دخترها و پسرها معنی واقعی عشق رو نمیدونن، گاهی به تصور اینکه عاشقن ازدواج میکنن و تازه چشماشون باز میشه.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
من ۹سال عاشقانه دوستش داشتم سرانجام رسیدم بهش الان ۱۰ساله میگذره تمام مشکلات باعشق حل میشه البته عشق ...

خدا برای هم حفظتون کنه عزیزم. براتون آرامش ماندگار آرزو میکنم. من مطمانم همسر خیلی خوشبخته که خانومی مثل شما داره.

من وشوهرم دوست بودیم 7ماه ،قرارنبود زود ازدواج کنیم دوست داشتیم حداقل یکسال دوست باشیم، ولی نفهمیدم چیشد و چطورشد الان 7ماهه عقدم  

هیچ سختی نکشیدیم واسه بهم رسیدنمون هر دو خانواده راضی بودن، 5ماه دیگم عروسیمونه

خداروشکر تاحالاش همه چیز خوب بوده

من وشوهرم دوست بودیم 7ماه ،قرارنبود زود ازدواج کنیم دوست داشتیم حداقل یکسال دوست باشیم، ولی نفهمیدم ...

وای چقدر خوبه ک بعضیا اینقد راحت بهم میرسن..افرین ب خانواده هاتون ک درکشون بالا بوده

سخت بود ولی تونستم   
وای چقدر خوبه ک بعضیا اینقد راحت بهم میرسن..افرین ب خانواده هاتون ک درکشون بالا بوده

عزیزم فقط درک بالای خانواده نیست، انتخاب دختر و پسر هم مهمه، اینکه چقدر متناسب و درست انتخاب کرده باشن همدیگه رو.

عزیزم فقط درک بالای خانواده نیست، انتخاب دختر و پسر هم مهمه، اینکه چقدر متناسب و درست انتخاب کرده با ...

گاهی میبینی دختر و پسر متناسبن با هم..حتی مشاورا هم تاییدشون میکنن ولی خانواده ها توقعات بالایی دارند و سختگیری میکنن

سخت بود ولی تونستم   

آره بااینکه بابام خیلییی سخت گیره و من هیچوقت اجازه نداشتم تنهابیرون برم ولی کلاسامو میپیچوندم و میرفتم بیرون

دوستیمونم جالب بود ، بیرونای یواشکی و استرس

خب خانواده هم دلایل خاص خودشو داره. ولی اگه دو نفر انقدر استقلال فکری و مالی دارن که تصمیم دارن یه زندگی مشترک رو شروع کنن دیگه نباید نگران مساله خانواده باشن. احترام بزرگترشون رو نگه دارن ولی با مسئولیت خودشون زندگیشونو شروع کنن. 

مرسی عزیزم واقعا عشق قلب ادمهارو به هم نزدیک میکنه

دقیقا عزیزم ❤️

عشق معجزه ست

چه قبل ازدواج

چه بعدش