بنظرم بدون عشق ازدواج کنین خیلی بهتره اصل عشق بعد ازدواجه... من الان واسه شوهرم میمیرم ... او ...
نمیشه یه قانونو واسه همه تجویز کرد عزیزم. هرکسی روحیات خاص خودشو داره. ولی تنها چیزی رو که میشه کلی گفت اینه که خوشبختی هیچ ربطی به این نداره که با عشقت ازدواج کنی یا یه ازدواج سنتی داشته باشه. هردوش میتونه خوب یا بد باشه. همه چی دست خود ماست.
گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب خانواده هم دلایل خاص خودشو داره. ولی اگه دو نفر انقدر استقلال فکری و مالی دارن که تصمیم دارن یه زندگی مشترک رو شروع کنن دیگه نباید نگران مساله خانواده باشن. احترام بزرگترشون رو نگه دارن ولی با مسئولیت خودشون زندگیشونو شروع کنن.
گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !