یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
بیا جامون عوض من پرایدم ندارم دارما دست شوهرمه باهاش خرجمونو در میاره
نه بابا یه بار که با تیپ داغون بری تحویلت نگیرن تو مغازه ها اونوقت قدردان نعمات خدا که بهت داده می شی دیروز رفتم یه لباس قیمت کنم مرده می گفت گرونه ها از تیپم فهمید لاپول خخخ
هر کس یه موقعیتی داره،نمیشه چون فلانی داره منم بگم باید مثل اون زندگی کنم قانع باشید چون فقط دارید ب ...
نه بابا زندگی کسی روبا خودم من مقایسه نمیکنم
ولی یه وقتایی دست ادم خالی میشه دوست داره
داشته باشه
اصلا کیه ازپول بدش بیاد😖😖😖
برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
به قول....جونتون: ما نگفتیم همه چیز ارزان میشود گفتیم یواش یواش گران میشود
و در جایی هم فرمودند: مردم ما صبورند.ما بامشکلات میسازیم😑
حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
ماهم اوضاعمون صفره فقط ده روز اول ماه خوشیم بقیش بسختی میگذره شوهرم خودش افسردگی داشت بی پولی هم بدتر داغونش کرده با این وضع گرانی معلوم نیست از این بعد باید چطوری بگذره خیر سرمون کارمنده شوهرم ولی شاید باورتون نشه شوهرم درماه فقط یکی دوبار توان خرید میوه داره . بابام زیادمیوه میخره برای خونه. مامانم دیابت گرفته همه میوه رو میده من بیارم خونه اونم شوهرم چقدر سرش باهم دعوا میکنه چرا میاری
بی پولی به کنار بیچاره شدم قرصا پسرم دیگه گیر هم نمیاد
مجبورشم ایرانیشو بدم حال پسرم بدمیشه
خواب وآب ریزش دهان و شل شدن گردنش
خدا باعث بانی این وضعیت رولعنت کنه😣😣😣😣
خونه روبروییمون خالیه بچه هاش انقدر خونه و پول دارن اصلا اینجا نمیان هر روز با حسرت بهش نگاه می کنم امیدوارم با نیروی جذب مال من بشه یه روز اخه خونه الانمونو بابام داده بالاخره یه روز شوتمون می کنه بیرون خونش ویلاییه دو طبقه وای هر روز تصور می کنم اون توام ارزو بر جوانان عیب نیست