2777
2789
عنوان

از بی پولی کپک زدیم !!کپک زده ها بیاین همو پیدا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 59 پست
دلم به حال بچه هایی که تو قشر پایین دنیا میان و حسرت به دل همه چی میمونن میسوزه،خدایا خودت رحم کن

ما همون حسرت خورده هاییم   

خدایا دست از امتحانم بردار چیزی نه میدانم نه می خواهم بدانم     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی آدم دلش می گیره که یه خونه خالی بیفته یه گوشه بدون مصرف، اون وقت یه عده خونه ندارن اصلا د ...

اره حتی به کبوترایی که راحت می رن رو ایونو پشت بومش حسودی می کنم راستش از خونه خیلی کشیدم اینجارو هم بابام داده ولی می گه باید پاشین من که به شوهرم گفتم بریم شهرستان اگه پاشدیم چون تو تهران پول نداریم خودمم تک دخترم مامانم ناراحت می شه از رفتن می گم خوب اونوقت که شوهر می دادن به فکر خونم نبودن الانم من چیکار کنم پول ندارم خوب

حال اقتصاددددد خوووووووب استتتتتت قانع باشید چرا اینقد توقع دارید همین که زنده ای باید از ما متشکر باشید یارانه هم که بر شما حرام است مال بیت المال است

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
اره حتی به کبوترایی که راحت می رن رو ایونو پشت بومش حسودی می کنم راستش از خونه خیلی کشیدم اینجارو هم ...

توام عین منی ولی بابای من سه سال پیش فوت شد   

اره حتی به کبوترایی که راحت می رن رو ایونو پشت بومش حسودی می کنم راستش از خونه خیلی کشیدم اینجارو هم ...

تهران که خیلییی گرونه.. این روزا خیلیا می رن شهرستان. حتی شنیدم روستا هم برن. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
تهران که خیلییی گرونه.. این روزا خیلیا می رن شهرستان. حتی شنیدم روستا هم برن. 

ما شهرستانيم ولي اينجا هم ديگه سخته زندگي

ما پول جمع كرديم واسه خونه

يهو همچين دَم گرفت خونه كه الان دقيقا پول ما نصف پول خريد يه اپارتمانه

حنا هستم، دختري در مزرعه 😁

اره بابام پولداره اما من اضافیم فقط دوتا پسراش اخیرا عروسش چنان نقره داغش کرده فعلا بهم گیر نمی ده پاشین ولی خدا شاهده هر روز تقریبا کارم گریه بود خیلی سخته همه فامیلات پولدار باشن تو فقیر مسخره شی اندازه تمام سلولای تنت به خاطر همین می گم من اوضام بدتره هم فقر هم مسخره شدن

بارداری عزیزم؟ اگه تیکرت درسته اصلا و ابدا به فکر کار نباش تا 2 سالگی بچت یا حتی بیشتر

آره اگه باردار نبودم یه کلاسی چیزی میرفتم الان از بیکاری دارم دیوونه میشم شوهرم صبح تا اخر شب سر کاره خانوادمم یه شهر دیگه ان 

سلام .

من یک کپک زده ام

دوروز دیگ باید ۶ میلیون پول ماشین بدم

سه تومنش جور نیست بسیااااار بسیار هم خونسردم 😁😁😁

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
اره بابام پولداره اما من اضافیم فقط دوتا پسراش اخیرا عروسش چنان نقره داغش کرده فعلا بهم گیر نمی ده پ ...

واقعا من برادر شوهرم وضعش خوبه ماهم بد نبستیم ولی دختر اون بیشتر خرید میکنه ماشین داره دخترمن همش حسرت اونو میخوره هم سنش هس دلم میسوزه براش

سلام . من یک کپک زده ام دوروز دیگ باید ۶ میلیون پول ماشین بدم سه تومنش جور نیست بسیااااار بسیار ه ...