یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا خیلی آدم دلش می گیره که یه خونه خالی بیفته یه گوشه بدون مصرف، اون وقت یه عده خونه ندارن اصلا د ...
اره حتی به کبوترایی که راحت می رن رو ایونو پشت بومش حسودی می کنم راستش از خونه خیلی کشیدم اینجارو هم بابام داده ولی می گه باید پاشین من که به شوهرم گفتم بریم شهرستان اگه پاشدیم چون تو تهران پول نداریم خودمم تک دخترم مامانم ناراحت می شه از رفتن می گم خوب اونوقت که شوهر می دادن به فکر خونم نبودن الانم من چیکار کنم پول ندارم خوب
حال اقتصاددددد خوووووووب استتتتتت قانع باشید چرا اینقد توقع دارید همین که زنده ای باید از ما متشکر باشید یارانه هم که بر شما حرام است مال بیت المال است
اره بابام پولداره اما من اضافیم فقط دوتا پسراش اخیرا عروسش چنان نقره داغش کرده فعلا بهم گیر نمی ده پاشین ولی خدا شاهده هر روز تقریبا کارم گریه بود خیلی سخته همه فامیلات پولدار باشن تو فقیر مسخره شی اندازه تمام سلولای تنت به خاطر همین می گم من اوضام بدتره هم فقر هم مسخره شدن