2777
2789
عنوان

از بی پولی کپک زدیم !!کپک زده ها بیاین همو پیدا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 59 پست
اخ نگو از پولم فقط دیویست مونده دوچار افسردگی حاد شدم چی می شد تا ابد تموم نمی شد

خدایا یه پولی چیزی به من بده ببین چقدر بی پول دورم جمع شده 

خدایا دست از امتحانم بردار چیزی نه میدانم نه می خواهم بدانم     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میخوان جواب بدن اون دنیا اونایی که باعث این اوضاع شدن،واقعا تاسف داره که توتلوزیون داره میگه اوضاع اقتصاد خوبه،تورم۱۲درصده خندم میگیره واقعا ازین همه حجم دروغ اونم توتلوزیون بعد داره اوضاع بد اقتصاد انگلیسو نشون میده وتظاهرات،مردمو چی فرض میکنن😠😠😠

لعنت نمیکنه خواهر ...گردن کلفت تر میکنه😑

دقیقا دیشب رفتیم دور زدن باهمسر خیابون بالاشهر دچار افسردگی شدم همه داشتن خرید میکردن ومنو همسرمم توماشین نگران پول بیمارستان

بچه ها هیچکدومتون از من داغونتر نیستین من به دلایلی تو بالاشهر می شینم بدون قرونی پول ته جیبم همه دخترا رنگ و وارنگ می پوشن ماشینای شاسی بلند خلاصه عشق می کنن منم یه پراید خجالت می کشم سوارش شم شوهرم عوض نمی کنه ماشینو 

بدبختی ما فقرا شوهرای گشنه تر از خودمونم داریم قراره واسه زایمانم از بیمه پنج شیش میلیون بهم بدن شوه ...

ادرس بده بیام سراق شوهرت توو نطفه خفش کنم ولی پولت نصف نصف 

بچه ها هیچکدومتون از من داغونتر نیستین من به دلایلی تو بالاشهر می شینم بدون قرونی پول ته جیبم همه دخ ...

بیا جامون عوض من پرایدم ندارم دارما دست شوهرمه باهاش خرجمونو در میاره 

ادرس بده بیام سراق شوهرت توو نطفه خفش کنم ولی پولت نصف نصف 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1887037/دوستان-عزیزی-که-تو-تاپیک-مدیریت-هزینه-ها-و-صرفه-جویی-بودید?page=129

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
دقیقا دیشب رفتیم دور زدن باهمسر خیابون بالاشهر دچار افسردگی شدم همه داشتن خرید میکردن ومنو همسرمم تو ...

الاهی عزیزم نمیدونم اون بالاییه هست نیست ولی این عدالت نیست