2777
2789
عنوان

جزء ۲۴ قرآن کریم

114 بازدید | 11 پست

خانومای گل میشه یه نفر که وقتشو داره و میتونه خوندن جزء بیست و چهار قران رو به عهده بگیره ؟؟؟؟نذر سلامتی و فرج امام زمان عج هست ..ان شاء الله حاجت روا بشین لطفا اگه کسی میتونه و قبول میکنه بخونه بهم بگین ....خیلی ممنون میشم فقط همین یه جزء مونده 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

کاغذش رو انداختن تو ظریح سه ساله ی امام حسین ع حظرت رقیه س

هر کی بخونه خیلی ثواب کرده خدا خیرتون بده فقط همین یه جز مونده 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا کی وقت داره؟

اگه بشه تا دو سه روز اینده خونه بشه که خیلی عالیه اما بازم فقط خونده بشه 

طول بکشه اشکالی نداره

کاغذ چیو؟عزیزم متوجه نشدم

کاغذی که عدد هر جزء رو روش نوشتن و همش علامت خورده ..فقط جزء بیست و چهار هنوز خونده نشده ...

فکر نکنم اشکالی داشته باشه تو پریودی مگر اینکه مرجعتون اشکال بدونه ..

اگر تا یه هفته ی اینده هم پاک میشین اشکال نداره اون موقع بخونین ..فقط قولش رو بدین که میخونین که مدیون نباشم قول دادم خونده بشه

اره عزیزم میخونم

خیلی ممنون ان شاء الله حاجت روا بشی عزیزم 

مرسی عزیزم برام دعا کن... شماام میتونی تو 124000صلواتم کمکم کنی؟

باشه عزیزم فعلا پونصد تا برمیدارم وقتی فرستادم باز پونصد تا دیگه برمیدارم ...درخواست دوستیمو قبول کن که بتونم پیام بدم ..این تاپیکو قفل کنم ..