2777
2789
عنوان

کیا منتظر تاپیک اتاق خواب رستا هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که تو تاپیکهای رستا چیزی که برجسته است وضع اقتصادی خوبه خانواده ی خودش و همسرشه.... وگرنه ه ...

فقر فقط مالی نیست

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من فقط دعا میکنم‌ ۱۵سالش نباشه😢😢😢😢 بخدا بچه ها تو این سن فقط عاشق خرید و لباس عروسن چه میفهمن ...

اره بخدا چرا اینقدر طلاق واختلاف بیدادمیکنه؟؟چون زودازدواج میکنن پختگی کامل وندارن صبروحوصله روندار..با این که خودم زودازدواج کردم والان۲۰سالمه یه پسریه ساله دارم اما میگم که ۱۵ساله شوهر کردن زوده

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
خداروشکر که تو تاپیکهای رستا چیزی که برجسته است وضع اقتصادی خوبه خانواده ی خودش و همسرشه.... وگرنه ه ...

من موندم مردم کی میخوان سرشون رو از زندگی دیگران بکشن بیرون.

درضمن استارتر مجبور نیستی تاپیکهاشو دنبال کنی. اگه از تاپیکهاش خوشت نمیاد ، چرا منتظرشی پس

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

خيليا دوس دارن تاپيكاشو منم همينطور

واسه همين پربازديد ميشه ديگه

و اين يعني اكثريت موافق تاپيكاش هستن

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
من فقط دعا میکنم‌ ۱۵سالش نباشه😢😢😢😢 بخدا بچه ها تو این سن فقط عاشق خرید و لباس عروسن چه میفهمن ...

خدایی چه جوری دلشون میاد بچه رو از اون دنیای پاک و معصوم جدا کنن و ببرن زیر بار مسولیت

من خواهرزاده ام ۱۹ سالشه اینقد کیف می کنم وقتی می بینم تو دنیای معصوم خودش غرقه همش حسرت می خورم چرا تو اون سن نموندم 

آفرین.... متوجه منظورم شدی. منم منظورم فقر فرهنگی بود

دقیقا به همین دلیل فقط و فقط به چشمم یه قربانی میاد و‌کلا عصبی میشم که اینهمه ذوق داره و نمایش میده ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

فقر مالی اصلا موضوع خجالت آور و بدی نیست اما فقر فرهنگی به شدت مایه شرمساریه

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
هرچی پستت رو میخونم متوجه ربطش به پست خودم نمیشم خانمی....

😄

شمادرمورد اینکه زندگی رستا خوبه، وگرنه میومدن میگفتن از فقر دخترو زود شوهردادن ، گفتی 

منم گفتم سر مردم تو زندگی دیگرانه. به کسی چه ربطی داره فلانی چند سالگی ازدواج کرده

یه جورایی حرفتون رو تایید کردم☺

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹