2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمان چند روزی دیدم شوهرم پکره هر روز پرسیدم نگفت فکر کردم سر کار چیزی شده اخرش اصرار که چی شده با ...

خب دوست عزیز تقصیر همسر شما بوده وقتی برای محضر دعوت کردن چرا نرفتین 

مادرش هم چند بار زنگ زده جواب همسرتون ندادن 

الان هم کارت دادن باز برخورد کردن 

مشکل همسرتون چیه 

من اگه جای شما بودم میرفتم همسرت داره اشتباه میکنه 

گذشت برادر شوهرم یه روزی زنگ زد گفت پدر شوهرم مریضه شوهرم گفت نمیرم با التماسو خواهش بردمش گفتم یوقت چیزی میشه بعد نمیتونیم بریم خلاصه دوباره از سر روابط شروع شد یعنی رفتنای ما همونجا فهمیدم خواهر شوهر کوچیکرم نامزد کردنو خلاصه هیچی اما نزاشتم شوهرم دوبارخ قهر کنه گفتم خب تو قهر بودی چطور میگفتن در همین رفت امد بودیم حدود ۳ ماه بع یهو یه هفته که پدر شوعرم عمل کرده بود رفته بودیم اونجا خاله شوهرم گفت تو عروسی فلانی اینجور شد خشکم زد یعنی حالاکه قهرم نبودیم عروسی خواهر کوچیکشم نگفتن مارو 

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
خلاصه ما منتظر بودیم کسی از بزرگترا بیاد دلجویی من حتی در تدارک لباس بودم کسی نیومد حتی زنگم نزد عرد ...

مطمئن باش حالا پیش همه شوهر شما مقصر جلوه میدن 

چون خدایش همسرت بی محلی کرده و اونها هم ناراحت شدن

منم مراسم داداشم نرفتم حسرتش تا اخر عمر رو دلم میمونه اون شب جز معدود شبایی بود که گریه کردم کاش جور دیگه ای بود و شما عروسی رو میرفتین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب دوست عزیز تقصیر همسر شما بوده وقتی برای محضر دعوت کردن چرا نرفتین  مادرش هم چند بار زنگ زده ...

ببین اونا میدونن ما هر دو کارمندیم درسته وقتی نیستیم کارت بیارن بندازن برن واقعا اگه خودت بودی میرفتی؟ بعدشم ما یه هفته قبل محصر خونشون بودیم نباید یه کلمه به برادرش میگفتن برا شما زنگ بزنن بگن بیا محضر بیخبر ناراحت نمیشی

بجون دوتا بچم من اصلا از قطع رابطه بدم میاد خیلی سعی کردم درست کنم اما اینا خیلی بد کینه و بد جنسن ادم از برادر خودش سر یه قهر یا دلخوری اینقدر کینه میکنه ؟

من گلایه کردمکه مامان ماکه دیگه قهر نبودیم چرا برا عروسی نگفتین ما هم میخواستیم بیایم گفت نه شوهرت گفته بود نمیام عروسی هیچ کدوم گفتم اصلا اون به کنار منکه گفتم میام بعد گفت تو راست میگی دیگه شد دیگه از صدتا فحش بدتر بود

الان باز قطع رابطه ایم چون سنشون زیاده و مریضن هی به شوهرم میگم بریم باز عیب نداره میگه نه بمیرمم دیگه نمیرم شما باشین چیکار میکنید 

کارشون اصلا خوب نبوده 

هر چند که پدر و مادر هستن ولی خیلی بد رفتار کردن 

دیگه هر ناراحتی بوده بعدش شما رفته بودین برای دومی باید حتما در جریانتون میذاشتن ولی اینکه نگفتن اصلا جالب نیست

من گلایه کردمکه مامان ماکه دیگه قهر نبودیم چرا برا عروسی نگفتین ما هم میخواستیم بیایم گفت نه شوهرت گ ...

خونواده شوهر همش فک میکنن ما عروسا مقصریم. خودشون بدذاتن فک میکنن ما هم بدذاتیم.