الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گذشت برادر شوهرم یه روزی زنگ زد گفت پدر شوهرم مریضه شوهرم گفت نمیرم با التماسو خواهش بردمش گفتم یوقت چیزی میشه بعد نمیتونیم بریم خلاصه دوباره از سر روابط شروع شد یعنی رفتنای ما همونجا فهمیدم خواهر شوهر کوچیکرم نامزد کردنو خلاصه هیچی اما نزاشتم شوهرم دوبارخ قهر کنه گفتم خب تو قهر بودی چطور میگفتن در همین رفت امد بودیم حدود ۳ ماه بع یهو یه هفته که پدر شوعرم عمل کرده بود رفته بودیم اونجا خاله شوهرم گفت تو عروسی فلانی اینجور شد خشکم زد یعنی حالاکه قهرم نبودیم عروسی خواهر کوچیکشم نگفتن مارو
خب دوست عزیز تقصیر همسر شما بوده وقتی برای محضر دعوت کردن چرا نرفتین مادرش هم چند بار زنگ زده ...
ببین اونا میدونن ما هر دو کارمندیم درسته وقتی نیستیم کارت بیارن بندازن برن واقعا اگه خودت بودی میرفتی؟ بعدشم ما یه هفته قبل محصر خونشون بودیم نباید یه کلمه به برادرش میگفتن برا شما زنگ بزنن بگن بیا محضر بیخبر ناراحت نمیشی
بجون دوتا بچم من اصلا از قطع رابطه بدم میاد خیلی سعی کردم درست کنم اما اینا خیلی بد کینه و بد جنسن ادم از برادر خودش سر یه قهر یا دلخوری اینقدر کینه میکنه ؟
من گلایه کردمکه مامان ماکه دیگه قهر نبودیم چرا برا عروسی نگفتین ما هم میخواستیم بیایم گفت نه شوهرت گفته بود نمیام عروسی هیچ کدوم گفتم اصلا اون به کنار منکه گفتم میام بعد گفت تو راست میگی دیگه شد دیگه از صدتا فحش بدتر بود