2777
2789

جریان خانواده شوهرم مفصله ولی خودم به شخصه تا این سن ندیده بودم عروسی خواهر برادر خواهرو دعوت نکنن کسی همچین خانواده شوهری داره یا مال من جزو نوادرن

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمان چند روزی دیدم شوهرم پکره هر روز پرسیدم نگفت فکر کردم سر کار چیزی شده اخرش اصرار که چی شده بالاخره گفت پریروز عقد خواهرم بود گفتم یعنی چی گفت پریروز مادرم زنگ زد گفت بیاین محضر فلان ساعت اینم ناراحت شده بود قطع کرده بود گفته بود خوبه یادتون افتاد منم هستم خلاصه گذشت شوهرم قهر کرد محصر نرفتیم چند ماه گذشت چند باری مادرش زنگ میزد جواب نمیداد البته بعدا بهم گفت وقتاییکه اداره بود زنگ میزده بهش یه روز از اداره رسیدیم دیدیم کارت عروسی انداختن زیر در اینم عصبی برداشت انداخت دور 

خلاصه ما منتظر بودیم کسی از بزرگترا بیاد دلجویی من حتی در تدارک لباس بودم کسی نیومد حتی زنگم نزد عردسی کردن تموم شد