2777
2789
عنوان

این قهوه ساز خوبه ک خریدم ؟

5075 بازدید | 19 پست

دوستای گلم الان اینو خریدم نمیدونم قدرتش خوبه یا ن ؟ در حد ساخت قهوه ساده اونم ماهی 1-2 دفه میخوام ن ک خیلی استفاده کنم

ممنون میشم کمکم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوبه. ولی مگه شما قهوه فرانسوی یا اسپرسو خور هستین؟

خودم ن ... فقط ساده میخورم . ولی برادرم خیلی دوست داره. خریدم اگه اومد خونم قهوه های خوب بسازم واسش   

پس کارکردش خوبه ؟ 

چند بار هست؟novaیه مدل داره فک کنم ۱۴ بار.خوبه.نسبت به خونگی بودنش خوبه.حتی خیلی مغازه های کوچیک هم همونو دارن.این  رو نمیدونم.اگه بار زیاد نباشه خیلی فایده نداره.البته اگه اسپرسو خور حرفه ای نیستین همه چی حتی بار پایین هم کارتون رو راه می اندازه.ولی اگه معتادید به اسپرسو و علاقه زیاد دارین و یه چیز عالی می خواین بخورین  برید بپرسین میزان بارش چقدره.اگه کم هست پس بدید

عزیزم الان عکس تون رو باز کردم.نوشته ۳ و نیم بار.خیلی خوب نیست راستش.ولی اگه برا داداشتون می خواین و ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

اره بارش کمه ، در حد معمولی هم باشه خوبه واسم 

نوا آخه بالای 800 بود قیمتش زیاد بود واسم  

واقعا نوا بالای ۸۰۰؟! من عید پرسیدم ۴۰۰.یعنی اینقد گرون شده یهوو. آخه من نوا چند ساله دارم و راضی ام خیلی و خیلی هم روزمره استفاده داریم  .عید می خواستم نسپرسو بخرم که  اون حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ بود.نوا رو هم  همون موقع قیمت کردم ۴۰۰ بود.پس با این حساب که شما میگین احتمالا الان نسپرسو شده ۲ میلیون.حیف عید نسپرسو رو نخریدم.چه مملکتی داریم گل و بلبل.وای کاش خریده بودمش.اشتباه کردم