2777
2789
عنوان

کیا بلدن fsh, amh , پرولاکتین و lh چقد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6036 بازدید | 54 پست

حالا با توجه به ازمایشم که فرستادم فقط fshم بالاست؟

وای همش از یائسگی زودرس میترسم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم منم عکس آزمایشمو گذاشتم ممنون میشم یه چک کنید

شما مشکلتون چیه عزیزم؟

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
اف اس اچ بالا درمان داره؟

عزیزم مشکلت همون اف اس اچه ک معمولا باید زیر 10 باشه احتمالا پلی کیستیک هستی سونو شدی تا حالا؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عکسشو گذاشتم  اره درسته ولی واسه من جلو هر کدوم چندتا رنج نوشته

پرولاکتینم بالای همون هورمون شیردهی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم مشکلت همون اف اس اچه ک معمولا باید زیر 10 باشه احتمالا پلی کیستیک هستی سونو شدی تا حالا؟

والا من ماهه پیش رفتم یه کیست داشتم ۳ سانت 

قرص خوردم یه ماه یک شنبه رفتم سونو گفت هیچ اثری از کیستت نیست 

واسم چندتا قرص تقویت تخمکو تخمدانو  با امپول نوشت گفت روز پونزده پریودیت بیا سونوت کنم 

همین فقط

با این ازمایشا

من به نظرم تخمکام تبدیل به کیست میشه حالا نمیدونم این چیه چه مریضیه

شما مشکلتون چیه عزیزم؟

عزیزم من روز پریود شدنم منظمه ولی خیلی تموم نمیشه به موقع و تا 2 هفته من هی لکه میبینم. بعد چند ماه بود گاهی وقتا یهو هی زیاد میشد. دفعه آخر ولی خیلی کم  شده بود مقدار خونریزیم.خیلی کم

والا من ماهه پیش رفتم یه کیست داشتم ۳ سانت  قرص خوردم یه ماه یک شنبه رفتم سونو گفت هیچ اثری از ...

پلی کیستیکی عزیزم.آز برا روز چند پری هست؟

من خودم تفسر ازمايش بلد نيستم همسرم ازمايشگاهي  هستن كه الان خونه نيست وگرنه بهش نشون ميدا ...

حیف شد😢

پلی کیستیکی عزیزم.آز برا روز چند پری هست؟

روز دوم

یعنی همین ک تخمکام تبدیل به کیست میشه بهش میگن پلی کیستیک؟؟

من پارسالم تیرماه تو هفته ده یه سقط داشتم

قبلشم کاملا طبیعی بدون دارو باردار شدم

عزیزم من روز پریود شدنم منظمه ولی خیلی تموم نمیشه به موقع و تا 2 هفته من هی لکه میبینم. بعد چند ماه ...

منم لکه بینی داشتم

با قرص خوب میشه پریودی

طبق ذخیره بالات میگم پلی کیستیکی گلم باید سونوت هم ببینی چجوریه تعداد فولیات چند تاس و اندارشون و اینا