2777
2789
عنوان

کیا بلدن fsh, amh , پرولاکتین و lh چقد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5865 بازدید | 54 پست
منم اف اس اچم بالاس.بله خوب نیس خب

عکسشو گذاشتم 

واسه شما چنده

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم تیروییدتون کم کار با قرص درست میشه

ازمایش تیروئدم 2.270

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
اينجوري نميشع تشخيص داد چون كيتهاي ازمايشگاه ها با هم فرق داره بايد حتما جدول نرم ازمايشگاه رو هم بز ...

عکسشو گذاشتم 

اره درسته ولی واسه من جلو هر کدوم چندتا رنج نوشته

ذخیره تخمدانتم یخورده بالاس.چاق نیستی؟

نه 49 کیلومه

پس اون ۲۶ و خرده ای چیه اول نوشتین؟

اون اف اس اچه عزیزم تیرویید رو با تی اس اچ نشون میده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
Amh هم برای ذخیره تخمدانه. بالای هفت فکر کنم یا پلی کیستیکه یا تنبلی تخمدان. ولی رنج ها معلوم نیست ...

موی زائد. فقط زیر گردنم اونم چندتا دونست

نه خیلی لاغرم

پریودمم دقیقا همون ماهی ک اقدام داشتم ریخت بهم 

پارسالم یه سقط داشتم