2777
2789
عنوان

کیا بلدن fsh, amh , پرولاکتین و lh چقد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5875 بازدید | 54 پست
ان شالله مشکلت حل بشه و زود مامان بشی عزیزم. به حق حضرت فاطمه

مرسی عزیزدلم 

همچنین شما😘

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
طبق ذخیره بالات میگم پلی کیستیکی گلم باید سونوت هم ببینی چجوریه تعداد فولیات چند تاس و اندارشون و ای ...

مرسی عزیزم چقد خوب که همه چی بلدی

فقط یه چیز دیگه یه وقت یائسگی زودرس نیست ک؟

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم البته من شوهرم بچه نمیخواد   از اول شرط کرده بود بچه نمیخوام. منم موافقت کردم

واقعا؟؟؟؟تا اخر عمرتون یعنی؟

مرسی عزیزم چقد خوب که همه چی بلدی فقط یه چیز دیگه یه وقت یائسگی زودرس نیست ک؟

یائسگی زودرس برا کساییه ک ذخیرشون پایینه ذخیره شما بالاس عزیزم خیالت راحت.خواهش میکنم فدات شم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
یائسگی زودرس برا کساییه ک ذخیرشون پایینه ذخیره شما بالاس عزیزم خیالت راحت.خواهش میکنم فدات شم

مرسی عزیزدلم ممنون 😘😘😘انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده😍😘

واقعا؟؟؟؟تا اخر عمرتون یعنی؟

آره راستش . خیلی هم دلایل قانع کننده  ای آورد من قانع شدم   البته من خودمم یکم تمایلم به این قضیه بود که نیارم هیچوقت ولی خب اون کامل مطمئنم کرد. ولی نمیدونم شاید چندسال دیگه نظرش عوض شد و احساس نیاز کرد.اگر نظرش عوض شه میارم

آره راستش . خیلی هم دلایل قانع کننده  ای آورد من قانع شدم     البته من خودمم یکم تمای ...

والا بخدا تو این گرونی و وضع مملکت همون بهتر یکیو نداریم بدبخت بشه

من شوهرم هرچی میگم میخنده

میگم بچه میخنده

میگم زوده میخنده

ولی چون پارسال سقط داشتم از لحاظ روحی نیاز دارم یکی بیارم

والا بخدا تو این گرونی و وضع مملکت همون بهتر یکیو نداریم بدبخت بشه من شوهرم هرچی میگم میخنده میگم ...

آره واقعا مسئولیت بچه خیلی سخته همون عشقی که ایجاد میشه .یه موجودی که میاد و دایم باید نگرانش باشی. واقعا سخته. ولی نگران نباش عزیزم حتما بچه دار میشی.سقط که خیلی ها براشون پیش میاد و بعدشم کلی بچه میارن. فقط به خودت استرس الکی نده. این هورمونا روی استرس خیلی حساسن و استرس سریع به هم میریزه هورموناتو. با آرامش و توکل به خدا درمان کن انشالله به زودی یه نینیه سالم خوشگل بیاد تو دلت  

آره واقعا مسئولیت بچه خیلی سخته همون عشقی که ایجاد میشه .یه موجودی که میاد و دایم باید نگرانش باشی. ...

مرسی فدات شم 😘منم بهترینارو واسه شما ارزو میکنم 💋