2777
2789

سلام

من شش روز پیش ازمایش بتا دادم که عددش 89 بود. چون لکه بینی داشتم دکتر گفت تکرار کنم که بعد شش روز عددش شد 482

دکترم گفت پایینه و میبایست هر 48 ساعت دوبرابر میشد. توی سونو هم ساک دیده نشد. الان هفته پنج بارداریم

دکترم گفت دوباره شنبه ازمایش رو تکرار کنم که اگه بالا نرفته باشه قطعا خارج رحمیه و باید قرص بخورم که سقط شه

دوستان کسی بوده بتاش. اولش پایین باشه بعد یکباره بره بالا

اگه خدایی نکرده بخوام سقطش کنم با قرص دفع میشه میترسم سزارین شم لوله رو از دست بدم

اینبار با کلی نذر و نیاز حامله شدم که اینم اینطوری شده😞😞😞😞

خدایا شکرت 🙏💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم یه بار بتام ده شد. دو روز بعد ۲۰ شد

بعد سه چهار روز ۴۵ شد ولی خارج رحمی نبود خدا روشکر

دکتر گفت خود جنین مشکل داشته 

شاید برای شما هم اینطوری باشه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
منم خارج رحم بودم بتام کم بالا میرف دوهفته پشت سر هم آز میدادم  با آمپول دفع کردم  یکم د ...

انشالا خدا بهتون یه نی نی سالم بده به زودی

خونریزی داشتین؟ خیلی زیاد بود؟

خدایا شکرت 🙏💖
هفته ۹ ام تموم شده بود اما رشد نکرده بود از هفته ۷ و قلبش تشکیل نشده بود

انشالا خدا به زودی یه نی نی سالم بهت بده

میدونم چقد سخته چون خودم الان تو این وضعیتم و هنوز تیکر بارداری نزده باید ورش دارم😥

خدایا شکرت 🙏💖
انشالا خدا به زودی یه نی نی سالم بهت بده میدونم چقد سخته چون خودم الان تو این وضعیتم و هنوز تیکر با ...

آره واقعا خیلی سخته اما انشالله که شما بدون مشکل ادامه بدی بارداریتو

خیلیها بتاشون دیر میره بالا نگران نباش ...قانون دوبرابر شدن بعداز ۴۸ ساعت هم در مورد همه اینجور نیست...من الان ماه شش هستم از نگرانی هر دیروز یه بار بتا میدادم بار سوم دوبرابر نشده بود و من بکلی قیدش رو زدم و کاملا ناامید بودم حتی داروهامم نمیخوردم اما مشکلی نداشتم ...امیدوار باش عزیزم

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
خیلیها بتاشون دیر میره بالا نگران نباش ...قانون دوبرابر شدن بعداز ۴۸ ساعت هم در مورد همه اینجور نیست ...

خدا کنه

تا شنبه دوباره از بدم میمیرم😞

خدایا شکرت 🙏💖