2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی. کسی تجربه ای داره

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 28 پست
ینی همین بچه ای که الان باردارین؟

ن عزیزم. قبل از این بود

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

نمیخوام بیخودی امیدوارت کنم

ولی دکتر‌ من میگفت هر ۴۸ ساعت ۲ برابر نمیشه بلکه حدود ۶۰ درصد تا ۸۰ درصد باید بره بالا

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا خدا بهتون یه نی نی سالم بده به زودی خونریزی داشتین؟ خیلی زیاد بود؟

من قبل آمپول اصلا خونریزی نداشتم بعد آمپول مث پریودی خونریزی داشتم و یک هفته ای تموم شد 

ولی یخ خانمی ک با من آمپول زد تا یک ماه خونریزی داش

خدا جونم الان فهمیدم ک مصلحتمو خواستی قربونت برم ک انقد مهربونی 😘😘
اها. پس هر بدنی فرق میکنه

والا برا من هیچ آخرشم معلوم نشد خارج رحمه یا نه 

چون هم تو رحم چیزای بود هم تو لوله 

شما خونریزی داری؟

خدا جونم الان فهمیدم ک مصلحتمو خواستی قربونت برم ک انقد مهربونی 😘😘

در تکمیل تاپیکم اومدم بگم که من دوباره چهار روز بعدش یعنی دیروز آزمایش بتا رو تکرار کردم و عددش 1525 شده بود

فعلا دکترم امیدوار شد که بارداری خارج رحمی نباشه. سن حاملگیم رو پنج هفته و چهار روز گفت ولی متاسفانه بازم تو سونو شکمی ساک حاملگی رو ندید. 

فعلا همچنان منتظرم تا تکلیفم معلوم شه

خدایا شکرت 🙏💖

و باز هم تکمیل تاپیک

امروز دقیقا در شش هفتگی به حساب تاریخ پریود با سونو شکمی ساک مشاهده نشد ولی در سونو داخلی رویت شد و براساس ساک سن حاملگی پنج هفته شد

خدایا شکرت 🙏💖

من فقط اومد بگم به هوای بالا رفتن بتا دست دست نکن سریع آزمایش بده و اگه بتا تغییر جندانی نکرده بود آمپولو بزن مطمعن باش با اینکار کارت به عمل نمیکشه چون تجربه خودم بود و همش میومدم اینجا و بهم امید الکی میدادن که انقدر معطل کردم تا درد افتضاح اومد سراغم و اورژانسی عمل شدم

و باز هم تکمیل تاپیک امروز دقیقا در شش هفتگی به حساب تاریخ پریود با سونو شکمی ساک مشاهده نشد ولی در ...

خوب خداروشکر دیده شد اما خواهش میکنم التماس میکنم از کسایی که میرن بتا میدن میبینن تفاوت آنچنانی نکرده زود به تجویز پزشکتون گوش بدید و آمپول رو بزنید .ممنون از استارتر بابت تکمیل هاش

خوب خداروشکر دیده شد اما خواهش میکنم التماس میکنم از کسایی که میرن بتا میدن میبینن تفاوت آنچنانی نکر ...

مرسی عزیزم

بله منم نظرم همینه که تا زمانی که از داخل رحم بودن حاملگی مطمئن نشدن پیگیر جدی باشن تا خدایی نکرده اتفاق بدتری براشون نیفته

من این یک هفته یا تو آزمایشگاه بودم یا تو مطب دکتر که خدا بهم لطف کرد و معلوم شد خارج رحمی نیست

خدایا شکرت 🙏💖