2821
2789
عنوان

جواب مثبت بارداری

285 بازدید | 16 پست

خانوما وقتی تست بدید جواب مثبت باشه دوست دارید به  اولین نفری که خبر میدید کی باشه؟؟؟...خانومایی که قبلا باردار شدید اولین نفر به کی گفتید ؟؟؟

شوهرم و مامانم

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز واقعی باردار نشدم

یه بار مثبت کاذب بود که اولین نفر به شوهرم گفتم دوتامون کلی ذوق کردیم.فرداشم رفتم از دادم که دو ساعت دیگش 4فهمیدم منفیه خیلی ناراحت شدم

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 

من اولین نفر به دوستم که خیلی با هم صمیمی هستیم میگم.بعد واسه اینکه به شوهرم بگم اول یه نقشه بانمک میکشم بعد میگم.اینم بگم من مشکل دارم و 5 ساله منتظرم تا خدا نظری به منم بکنه

امیدم به روزای قشنگه سه نفرمونه...امیدم رو نا امید نکن خداااااااا

[QUOTE=64487458]من که به شوهرم اول گفتم دوماهگی مامانم خوش کشف کرد منم گفتم بعد غربالگری اول هم به مادرشوهر و فامی ...[خوب تونستی صبر کنی تا دوماه به مامانت نگی تازه اگه خودش کشف نمیکرد بهش نمیگفتی😁😉

کاش بعد این همه سال باردار باشم بعدش به عالم آدم میگم 😭😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
امیدوارررم این ماه مامان شی عزیزدلمم

ممنونم اتفاقا این ماه آی یو آی شدم توکلم برخداست .روز ولادت امام رضا باید برم ازمایش بدم برام دعا کنید لطفا

امیدم به روزای قشنگه سه نفرمونه...امیدم رو نا امید نکن خداااااااا
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز