الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ارد برنج رو با اب قاطی میکنم باید تا وقتی جوش میاد هم بزنی بعد یه تکه نبات میریزم داخلش بعد یک ربع که جوشید خاموش میکنم الان که بزرگتره داخلش کره هم میزنم
فکر کنم نشاسته زیاد خوب نباشه.ارد برنج با اب جوشیده مخلوط کن.(ارد یه قاشق چای خوری +اب هم به مقداری که ارد رقیق بشه)بذار رو گاز با شعله کم کم بعد که غلیظ تر شد خاموش کن.خنک که شد از شیر خودتون اگه به نوزاد میدید یکم بدوش با فرنی قاطی کن بده بخوره.به غذاهاش اصلا نمک وشکر.قند. وادویه جات نزن سنش پایین ضرر داره.از غذاهای خودتونم نده تست کنه بد عادت میشه بعد غذای خودش رو نمیخوره.
البته چتد روز اول لعاب برنج ایرانی بده معدش عادت کنه.برنج بذار بپزه اب برنج یکم بیشتر بریز وقتی خوب برنجت لعاب دار شد از صافی رد کن.اب باقی مونده کمی خنک شد رو بده بهش .وقتی ام فرنی شروع کردی اول رقیق تر باشه بعد تو.چند مرحله کم.کم غلیظ بشه.
نه نبات شکم میبنده.مخصوصا نوزاد تازه به غذا می افته معدش خودش دچار تغییر کارکرد میشه.ولی کلا عادت کن هیچ چاشنی به غذای بچت ندی.خدای نکرده جدا از دیابت و فشار تو اینده.تو همین سن ممکنه حساسیت نشون بده.من خودم از 5نیم ماهگی شروع کردم الان7ماهشه خداروشکر راحت میخوره. اعتراضی نداره
اب جوش میریزی؟ شیر چی؟ ارد برنج نباید الک کنم؟ ب من گف کره بدم
من خودم ارد برنج درس کردم با صافی رد کردم ونرمه باید با اب سرد حل کنی وگرنه گلوله میشه شیر دکتر گفت نریز من وقتی اماده میشه سرد میشه یه خورده شیرخشک میریزم براش کره هم میتونی بریزی