2777
2789
عنوان

عکس رنگی از رحم

195 بازدید | 9 پست

کسی میدونه هزینه ازاد عکس رنگی رحم امسال چقد شده؟ من میخوام برم رادیولوژی کاخ اگه در موردش اطلاعاتی دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین؟ رادیولوژی کاخ عکس رنگیش همراه با بیهوشی انجام میده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرکز یاس با 13 هزار تومن انجام دادم دولتی بود تهران هیچ جا با بیهوشی نیست دردی نداره دو شیاف میزاری حسش نمیکنی

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

من پارسال رفتم 170 بود فک کنم دقیق یادم نیست کاخ انجام دادم خیلی راحت بود محترم بودن رفتارشونم خوب بود دردی نداره که بیهوشی انجام بدی منم خیلی دنبال بیهوشی بودم ولی درد نداشت 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
من مرکز یاس با 13 هزار تومن انجام دادم دولتی بود تهران هیچ جا با بیهوشی نیست دردی نداره دو شیاف میزا ...

ممنون عزیزم که جوابمو دادین. زیر نظر کدوم دکتر بودین که جواب گرفتین؟من ۳۴سالم شده داره کم کم فرصتام از بین میره لطفن میشه راهنمایی کنی.

ممنون عزیزم که جوابمو دادین. زیر نظر کدوم دکتر بودین که جواب گرفتین؟من ۳۴سالم شده داره کم کم فرصتام ...

همون محب یاس سه بار ای یو ای کردم نشد یه سری ای وی اف کردم گرفت تو مراکز ناباروری کارت سریعتر پیش میره دولتی هم هستن هزینه هاشون خیلی کمتره دکتر اکبری اسبق

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
همون محب یاس سه بار ای یو ای کردم نشد یه سری ای وی اف کردم گرفت تو مراکز ناباروری کارت سریعتر پیش می ...

ایشالله دوران بارداری خوبی داشته باشی و نی نیت صحیح و سالم بیاد تو بغلت. 

ایشالله دوران بارداری خوبی داشته باشی و نی نیت صحیح و سالم بیاد تو بغلت. 

دعا کن قلبش تشکیل شه سری قبلی بارداری پوچ داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40