2821
2789
عنوان

بچها بیاین بیاین

85 بازدید | 11 پست

یارانه رو دیشب دادن؟اخه الان دیدم میبینم تو حساب چیزی نیست یعنی واریز نشده چرا؟

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

عه اصلا یادم نبود یارانه برم حاضر شم😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه اصلا یادم نبود یارانه برم حاضر شم😁

خخخ بدو برو فقط مواظب باش مثل من نخوره تو ذوقت 😆میخواستم برم باهاش مانتو بخرم😂😂

نکنه اشتباهی با کارت دیگه ای  رفتی

نه کارتش درسته شوهرم میگه فردا میرم بانک میپرسم

من باهاش یه رژ خریدم ۲۵ تموم😭😭😭

شوهرم از صبح رفته پیداش نیست نگو یارانه رو دادن الان خدا میدونه جلو کدوم صافکاری یا مکانیکیه انگار نذر داره تا پول میاد دستش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

شوهرم از صبح رفته پیداش نیست نگو یارانه رو دادن الان خدا میدونه جلو کدوم صافکاری یا مکانیکیه انگار ن ...

وای شوهرم منم تا حقوقشو میدن می‌ره سراغ مشکلات ماشین.انگار مردا اخلاق مشترک زیاد دارن.البته خودمم سریع میرم لوازم آرایشی ایش میخرم ولی پس اندازم میکنم.