2777
2789

سلام من ۴ماه پیش فهمیدم تنبلی تخمدان دارمـ

همیشه منظم بودم ولی یه دفعه ۱ماه نشدم

به دکترم گفتم شدیده گفت نمیشه گفتـ که شدیده

الان ماهه سوم اقدامم خیلی نگرانم چیکار کنم

فقط بهم متفورمین خارجی داد(گلوکوفاژ)چیکار کنم😢

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب منم دقیقا مثل توام

۴ ماه پیش فهمیدم

گفت شدید نیست

پرولاکتینم بالا بود ک قرص خوردم پایین اومد

الانم تو اقدامم

فقط هم بهم متفورمین داده و دوفاستون ک پریودیم منطم شه

متفورمین چطور مصرف میکنی؟

من هرماه با قرص و سوزن فولی بالغ دارم ولی چرا باردار نمیشم بچه ها؟؟؟؟؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

این ماه آخر هم تشخیص پولیپ دادند و کورتاژ....من از روز اول پری هر روز صبح ناشتا یک پیاله کاچی با روغن حیوانی خوردم...و یک لیوان جوشانده تخم شوید...شبها جوشانده آویشن....از روز اول تا پنجم دم کرده تخم هویج...از پنجم تا روز ۱۴از پنج انگشت.رازیانه و بومادران هرکدام یک قاشق مربا خوری دم کردم و با عسل شیرین میکردم و قبل از خواب میخوردم....ضمنا از روز اول تا روز تخمک گذاری هم چای با دارچین دم کردم...روز پنج پریود سونو دادم خداروشکر پولیپ دفع شده بود....و خداروشکر امروز زادروز تاخیر بی بی چک هم مثبت شد....جالبه من این ماه فقط یکبار اون هم روز تخمک گذاری نزدیکی داشتم....امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم

Lilypie Third Birthday tickers
من هرماه با قرص و سوزن فولی بالغ دارم ولی چرا باردار نمیشم بچه ها؟؟؟؟؟

شوهرت ازمایش داده ؟؟

عکس رنگی رفتی؟

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕