2777
2789
عنوان

چهاردنگه یا یافت آباد

4284 بازدید | 20 پست

خانما مبل و میز ناهارخوری میخوام بخرم فقط 

یه چیزی بخرم ک حداقل 5 ساال بتونم استفاده کنم کلا 7 تومن میخوام بذارم 

چهاردنگه بهتره قمتا و جنسا یا یافت آباد /

خودم اصفهانم اما با این قیمت فقط اشغال میدن بهمون

شوهر من کارش این چیزاس. طبق تجربه ای  ک داریم ،  از یافت اباد خرید نکن اصلا. الکی گرونه. برو‌چاردانگه، اونجا همه تولیدی هستن. قیمتاش خیلی با یافت اباد فرق داره

معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی  نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبلای بازار مبل یافت آباد گرونن. چهردونگه رو نمیدونم. مبتونی یه کارگاه مبل سازی خوب پیدا کنی و خودت سفارش بدی به صرفه تره.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من خودم مبل جهیزیه مو به کارگاه سفارش دادم. خیلی هم راضی ام.نمونه پارچه و رنگ و .... اینا رو نشونت میدن خودت انتخاب میکنی و میگی واسه چه تاریخی آماده باشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

چهاردانگه برو ضرر نمیکنی

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

آشغال هم باشه دیگه 5 سال رو عمر میکنه

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

یه چیزه دیگه. همون مبلی که من سفارش دادم خوده کارگاه داشت رنگ دیگه شو واسه نمایشگاه بازار مبل یافت آباد میساخت.

من مبلامو از سلامی گرفتم مبل فروش معروفه وکارش عالی ولی قیمت بالا

اما شنیدم همدان خیلی ارزونیه مبله 

ی شهرش هست فک کنم ملایر  

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...