2777
2789
عنوان

باید سقط کنم

426 بازدید | 13 پست

امروز رفتم سونو براساس اخرین پریودم هفته ۱۲ و بر اساس اخرین سونوس سری قبلم هفته ۹:هستم رفتم سونو‌گفت قلب دیده نمیشه بچه رشد نکرده برو بنذاز خیلی ناراحتم دارم دیوونه میشم شوهزمم عاشق یچه بود میترسم اونم ولم کن بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. متاسفم، این اتفاق تلخ رو تجربه کردم و درکت میکنم. اما چی باعث میشه فکر کنی همسرت ولت میکنه؟؟؟؟؟ همسرت هم ناراحت میشه اما مردها هم درک می کنند، سقط ممکن هست برای هر کسی اتفاق بیفته، جلوی همسرت طوری برخورد نکن که بهش حق همچین فکری بدید، ازدواج که فقط به خاطر بچه نیست! سعی کن به خودت برسی برای بارداری در چند ماه اینده

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

سقط نکن.یه کلیپ دیدم اکه اشتباه نکنم از دکترروا زاده بود.میگفت بجه هایی که قلبشون دیر تشکیل میشه اول مغزشون تشکیل شده اینا جزء نوابغ میشن درآینده.ولی تو مملکت ما این بچه ها روسقط میکنن.

شماهم سقط نکن اگه خدای نکرده مشکلی داشته باشه خودش سقط میشه

نکنی اینکاروها...صبر کن فعلا..خیلیا این مشکل براشون پیش اومده و چن هفته بعد حل شده.امیدت ب خدا باشه

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))

سلام عزیزم به هییییییییچ عنوان سقط نکن

دکترهای ایران خل هستن نمیفهمن این چیزارو، بعضی جنینا دیرتر قلبشون تشکیل میشه و اتفاقا ابن بچه ها خییییییلی باهوش هستن، یه دکتری اینایی ک قلبشون تشکیل نمیشه رو ماماناشونو جمع کرده بعده یه مدت قلبشون تشکیل شده و تا چند سال بعد هم روشونو تحقیق انجام داده. اینا همشون نخبه میشن ... فقط صبر کن 

سلام من قرص راکوتان میخوردم برای جوش صورتم علاوه بر اون ناراحتی اعصاب و افسردگی شدید هم داشتم با این که جلوگیری میکردم متاسفانه ناخواسته باردار شدم به هر دری زدم بی نتیجه بود هیچ دکتری حاظر نشد حتی بهم بگه چکار کنم من موندم و یه بچه توی شکمم که معلوم نبود اگه دنیا بیاد چه مشکلاتی داره 

هزارتا شماره توی اینترنت بود که قرص برای سقط میفروختن به همشون زنگ زدم هر کدوم یه چیزی میگفتن که اصلا نتونستم به هیچ کدوم اعتماد کنم و بیشترشون مرد بودن .واقعا درمونده شده بودم و حال روحیم هر روز خرابتر که توسط یکی از دوستام خانم دکتری رو بهم معرفی کردن که تونستم ازشون قرص میزوپروستول یا همون سایتوتک اصل رو ازشون تهیه کنم این که داروخانه بود و اون خانم پزشک بود واقعا خیالم راحت بود و قرصو ازشون تهیه کردم و طبق روش و دستور العملی که داد طی چند ساعت کارم انجام شد واقعا باورم نمیشد به این راحتی مشکل به این بزرگی حل بشه و طی 6 ساعت همه چی تموم شد و راحت شده بودم 

اگه کسی میخواد این کارو انجام بده و شرایط نگهداریشو نداره قرصو از یه جای مطیمن بخره نه از این دلال ها که اومدن سایت زدن و سوادی هم در این زمینه ندارن 

شماره اون خانم دکتر 09217375230 بود واقعا به من کمک بزرگی کرد الان 10 روزه از این قضیه میگذره و نتیجه سونوگرافی نرمال و طبیعی بوده 

الهی هیچ کس ناخواسته حامله نشه