_وای چقد چاق شدی...
_دختره رو نگاه کن مثل چوب خشک میمونه بس که لاغره
_والا حق داشت اون دختره رو ول کنه با اون قیافش
_نمیخوای اون موهاتو رنگ کنی؟ یکم به خودت برس بیچاره شوهرت...
_دکتر خوب سراغ دارم برای ترک خوردگی و سلولیت هات... سنی نداری که... شوهر گیرت نمیاد ها...
...
محاله بخوایم کتمان کنیم که این حرف رو تو زندگی مون حداقل برای یک بار هم که شده نشنیده باشیم.
طبیعتاً هممون دوست داریم زیبا باشیم و زیبا به نظر برسیم یا برای سلامتی مون ورزش کنیم اما این حجم از عمل های زیبایی، تناسب اندام، لنز، رنگ مو و آرایش های سنگین و... فقط و فقط حکم اهرم فشار از طرف جامعه مرد سالار در پوسته مدرن تر.
تعاریفی که همیشه زن باید در ایده آل ترین وزن و قد باشه... صورت مرتب و آرایش کرده... کمر باریک و پوستی صاف مثل پوست نوزادان. بار ها شنیدم که زنان مدام نگران هیکل و ترک خوردگی های پوستی شون هستن مبادا شوهر و یا پارتنر شون نپسنده.. بار ها و بار ها تبلیغات یا طنز های احمقانه اینستاگرامی و واینر ها رو دیدم که به تمسخر ظواهر زنان پرداختن و تاسف بار تر که کلی کامنت خنده هم از طرف زنان گرفتن!
باز هم میگم و تاکید میکنم که منظور من مخالفت با زیبایی و آراستگی یا ورزش و سلامتی نیست! اینکه گاهی حوصله نداشته باشی که ابرو ت رو برداری ولی بازم مهمونی ت رو بری...
اینکه بدونی چاقی یا لاغری یا سلولیتت نباید مانع پوشیدن لباس کوتاه دلخواه ت بشه
اینکه بدن تو هم مثل مرداست دقیقا و تو همیشه وقت و یا حوصله شیو نداری و اگر بدن ت مویی داشت اون کریه و یا زننده یا حال بهم زن نیست میتونی با خیال راحت بری استخر!
شما چی؟ تجربه هاتونو بگین. عکس العمل تون رو درباره حرف هایی که بهتون زدن چی بوده؟
اصلا چقدر بدن تون رو دوس دارین؟!