2777
2789
عنوان

بدن من

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 35 پست

اره واقعا ...حرفهات لایک داره ...من وقتی اینجور حرفها رو میشنوم از کسی که پشت یکی دیگه میزنه ...میگم شاید طرف مریض باشه چاق شده یا مشکلی داشته نتونسته به خودش نرسیده ..یا اصلا با این حالت خودش حال کرده ... یا هرچیز دیگه به شما چه .... خدا ستارالعیوب عیب ادم رو میپوشونه ولی بنده اش جار میزنه همه جا ...

البته بگم از نظر روانشناسی دیدن فیلمهای  ......باعث شده این دیدگاه در مردها تقویت شه ... طرف میشینه عکس یا فیلمی که خانومه گریم شده یا برای اون کار سرمایه گذاری شده رو میبینه فکر میکنه زن و پارتنرش هم باید اینجوری باشه 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همووووووون کلا بعضیا بی شعوری تو خونشونه... من هر دقیقه میشنوم این جمله رو:چققققققد جوش زدی😞 خو ...

حالا الان دو تا نفس عمیق بکش 😊 حرص نخور 😂

من چی بگم که دائم میشنوم ، چقدر چاق شدی ؟؟؟؟ تازه قبلنا خانوما میگفتن ، چند وقت پیش یکی از آقایون فامیل شوهر گفت بهم که خیلی ناراحت شدم .... یه آدم چقدر میتونه بیشعور باشه😫

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
عالی بود... منم خیلی وقتا با این جملات دلم شکسته... کاش آدما یاد بگیرن تو کار هم دخالت نکنن خب مث ...

عزیز دلم... من جوش نمیزنم اما بار ها مورد هجوم این حرفا به نوع دیگه ای قرار گرفتم. گاهی جوش زدن به خاطر مشکلات هورمونی اتفاق میوفته که با یه آزمایش ساده میشه متوجه شد و حل ش کرد چون موضوعیه که به سلامتی مربوطه و مهمه در غیر این صورت اصلااااااااااااااااااااااا اهمیت نداره و ذره ای زیبایی تو رو تحت تاثیر قرار نمیده. 

تو بهترینی و زیباترینی چه با جوش چه بی جوش 😊❤

یعنی بزنی لهشون کنیااا 😂 دوبار که مثل خودشون بشیم اون عیب و ایراداشونو ب رخشون بکشیم دیگ یاد میگیر ...

اره والا

بعضیا کلا عیب جو هستن.

میگردن عیب بقیه رو پیدا کنن بزنن تو صورتشون.

بهترین کار بی توجهیه...

بی محلی کنی حساب کار میاد دستش

عصصصصصصصبی شدم😤😤

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
واقعا راست میگی؟ یعنی رنگ سفید ترک از بین میره؟

سفیده ی تخم مرغ و روغن خراطینم خیلی شنیدم که میگن خوبه یه سرچی کنی میاد که چه جوری استفاده کنی روغن حتما اصل باشه

شاید براتون جالب باشه ولی من عاشق ترکامم😀😀😀رو بازو پشت و ران کلا 50کیلوام ولی چون تو ی سنی یکم تند چاق شدم ترک برداشتم😆خلاصه وقتی ترک ایجاد میشه سریع درمانش کنید که زودتر محو شه

میشه برای رسیدن به خواسته هام اونجوری که خدا صلاح میدونه یه صلوات بفرستین؟❤☺
حالا الان دو تا نفس عمیق بکش 😊 حرص نخور 😂 من چی بگم که دائم میشنوم ، چقدر چاق شدی ؟؟؟؟ تازه قب ...

واقعا دخالت تو کار بقیه منو عصبی میکنه...

چاق شدی که شدیییییییی.بگو مگه سر سفره تو نشستم نککککککبت؟😤(یگانه عصبانی میشود😁)

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
واقعا دخالت تو کار بقیه منو عصبی میکنه... چاق شدی که شدیییییییی.بگو مگه سر سفره تو نشستم نککککککبت؟ ...

دقیقا همین جوابو دادم😂😂

جالب اینجاست که من هرچقدرم چاق باشم هنوز نصف اونم ، گفتم مگه من به وزن و هیکل شما کاری دارم که شما به خودت این اجازه رو میدی😤

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
آفرررررین ...حرف دل منو زدی ...اقا من مگه جلو آینه نمیرم خودم ؟؟؟یعنی واقعا نمیدونم ک جوش زدم ؟نفرت ...

همه این بر میکرده به همون تابو هایی که گفتم. 

زنان به سبک مدل های ویکتوریا سیکرت و تعاریف احمقانه... 

جالبه هیچ وقت این صحبت ها برای آقایون گفته نمیشه... 

چرا مو داری انقد؟ چرا بدن ت رو فرم نیست؟ چرا صورتت همیشه اصلاح شده و خوشبو نیست؟

سفیده ی تخم مرغ و روغن خراطینم خیلی شنیدم که میگن خوبه یه سرچی کنی میاد که چه جوری استفاده کنی روغن ...

ممنوون..بخدا اعتماد به نفس داشتن خیلی خوبه...

میگن اگه میخواین دیگران دوستون داشته باشن باید اول خودتون،خودتونو دوست داشته باشید....ولی خب به نظرم اعتماد به نفس میخواد که من ندارم 

عزیز دلم... من جوش نمیزنم اما بار ها مورد هجوم این حرفا به نوع دیگه ای قرار گرفتم. گاهی جوش زدن به خ ...

فرمایش شما درسته...

اما خب دو حالت داره:یا طرف پیگیری کرده و نتونسته درمان کنه یا اینکه اصلا براش مهم نیست و پیگیر نشده!که در هر دو صورت دخالت کار بسیار زشتیه.جوش یه مثال بود.بعضیا تو همه کار عادت دارن دخالت کنن!

همه ی آدمای دنیا بالاخره قشنگی به اندازه ی خودشون دارن...🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

لایک نکنید عزیزان🌹🙏