2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم تورو خدا جواب منم بدین  دختر من اب مروارید داشت عمل کردیم خداروشکر نه انحراف داره نه ...

سلام‌خوبید شما سیاهی چشم بچتون بزرگ بود نوزادی؟که گفتن اب مروارید داره؟

سلام عزیزم دستت درد نکنه که گفتی الان دختر من یازده ماهشع از الان دخترم عینک میزنه خدارو هزاران مرتب ...

سلام خانوم ترو خدا ادرس دکتر رو بگید بچه داداشم دوماهشه اب مروارید چشم داره 

تو بیمارستان ک دنیا میاد ..چک میکنن متخصص اطفال  البته من بیمارستان دولتی زایمان کردم ..ندیدن& ...

چند وقتش بود که متوجه شدی؟تو بینایی ش اثر نداشت ؟الان خوبه؟ اسم دکترش میگید؟راصی،بودید از عمل؟

سلام خانم تورو خدا جواب منم بدین  دختر من اب مروارید داشت عمل کردیم خداروشکر نه انحراف داره نه ...

عمل میکنن باید عینک بزنن ؟الان دخترتان چطوره ؟خوبه؟میشه راهنمایی کنید.کی عملش کرد؟کی فهمیدید آب مروارید داره؟

چند وقتش بود که متوجه شدی؟تو بینایی ش اثر نداشت ؟الان خوبه؟ اسم دکترش میگید؟راصی،بودید از عمل؟

اسم دکترش فخرایی کلنیک تخصصی نور 

عمل نکرد گفت مشکلی تو دیدش نداره فقط باید همش بیاری چک بشه ک بزرگتر نشده باشه