2777
2789
ممنونم عزیزم از راهنمائیت این پست مال پارساله ..دخترمو بردم تهران پیش دکتر فخرایی ،گفت مشکلی نداره خ ...

سلام عزیزم من دخترم آب مروارید داره منم مثل شما خودم دیدم یک دکتر گفت بایر جراحی شه شما الان دخترتون چجوری بهتر عمل کردیم؟! 

اگه پزشک کودکان خوب باشه میتونه ببینه، اما بهتره تمام نوزادان غیرنارس تا قبل شش ماهگی یکبار به چشم پ ...

سلام خانم تورو خدا جواب منم بدین 

دختر من اب مروارید داشت عمل کردیم خداروشکر نه انحراف داره نه لرزش ولی عینک نمیزنه  لنزم بلد نیستم .....میخواستم بدونم اگه ببرم دکتر براش لنس تماسی بزاره  دخترم هی چشاشو میماله ممکنه که از جاش دربیاد و این ک باید هروز دربیارم لنزو؟عینک اصلا نمیزنه جیغ میزنه یا درمیاره میزاره تو دهنش الان دخترم ده ماهشه.....توروخدا راه حلی بگید میترسم بیناییشو از دست بده.....هروقت نگاهش میکنم انگار اب داغ میریزن از سرم میاد پایین  دارم میمیرم بگید چیکار کنم😭😭😭😭😭😭

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من دخترم آب مروارید داره منم مثل شما خودم دیدم یک دکتر گفت بایر جراحی شه شما الان دخترتون ...

دخترتون عینک زد بعد عمل؟

سلام خانم تورو خدا جواب منم بدین  دختر من اب مروارید داشت عمل کردیم خداروشکر نه انحراف داره نه ...

سلام کاربر عزیز من الان پستتو دیدم پسرمنم مداد خورد توچشمش اب مروارید اورد عملش کردن لنز دادن بزارم صبح بزارم شب دربیارم تا یکسال باسختی گداشتیم دیگه خسته شدیم هر دکتری بردیم گفتن نمیشه عمل کنی زوده حالا پسرم ۴سالش بود بردمش شیراز پیش دکتر وثوق بیمارستان خدا دوست  دکتر گفت خوب کردی اوردی کی گفته نمیشه عمل کرد زر زدن عملش کرد لنز گداشت تو چشمش الانم خوبه عینک میزنه مهرامسال هم میره مدرسه اگه میخوای بجه ات خوب بشه فقط شیراز فارابی رفتم همش کار اموزن

خدایا زندگیم روبه خودت گره میزنم گره کور.....
سلام کاربر عزیز من الان پستتو دیدم پسرمنم مداد خورد توچشمش اب مروارید اورد عملش کردن لنز دادن بزارم ...

سلام عزیزم دستت درد نکنه که گفتی الان دختر من یازده ماهشع از الان دخترم عینک میزنه خدارو هزاران مرتبه شکر میکنم که دیگه دست نمیندازه بکشه بندازه زمین

اره عزیزم ۴ یا ۵ سالگی لنز رو میزارن  منم ۵ سالگی میخوام ببرمش لنز داعمی بزارم چشمش

خدا بچتو نو حفظ کنه الهی به همه ارزو هاش برسه و موفق ترین باشه  من خودمم اب مروارید مادرزادی داشتم منتهی برا من  انحراف لرزش اورد چون دیر عینک زده بودم اما الان دخترمو بغل میکنم سرپا میگیرم تا عادت کنه و موقع خواب میزنم چشمش تا پوستش عادت کنه 

سلام کاربر عزیز من الان پستتو دیدم پسرمنم مداد خورد توچشمش اب مروارید اورد عملش کردن لنز دادن بزارم ...

عزیزم راستی چجور لنزی گذاشتی هزینش چقد شد؟؟؟؟والا من از ی نفر شنیدم لنز خارجی خوبه ..‌..الان بچتون از دور کتاب میخونه؟؟؟؟میتونه باگوشی کار کنه؟؟؟؟هزینه لنز و عمل رو هم بگین

عزیزم راستی چجور لنزی گذاشتی هزینش چقد شد؟؟؟؟والا من از ی نفر شنیدم لنز خارجی خوبه ..‌..الان بچتون ا ...

لنزش امریکای بود پارسال شد ۱/۳۰۰هزینه بیمارستان هم ۴تومن شد الان عینک میزنه اره بازی میکنه دیدش خوبه نزدیک بینش یکم ضعیفه که اونم دکتر گفته روز دوساعت چشمشو ببندم تا کامل خوب بشه

سلام عزیزم دستت درد نکنه که گفتی الان دختر من یازده ماهشع از الان دخترم عینک میزنه خدارو هزاران مرتب ...

قربونت عزیزم من نمی دونم شما کدوم شهر هستید ولی شیراز هم ببرش اخه دکتر به من گفت اگه عملش نکنی چشمش تنبل میشه ولی دکترای تهران میگفتن الان زوده برا لنز وعمل انشاله هرچه  زودتر بچه شما هم مشگلش حل بشه

قربونت عزیزم من نمی دونم شما کدوم شهر هستید ولی شیراز هم ببرش اخه دکتر به من گفت اگه عملش نکنی چشمش ...

عزیزم الان دختر من عینک میزنه اگه ببینی با چه مصیبتی عینکشو میزنم

عینک بزرگه با چسب دسته ها شو چسبونم ب صورتش و اون وسط بینی ی فاصله هستا ب اونم چسب  زدم الان روی روروعک بازی میکنه 

من تبریزم عزیزم وضع مالی انچنان خوب نیس فک نکنم شوهرم ببرتش  شیراز ولی باز تا سال دیگه صبرمیکنم با عینگ

راستی چرا دخترشما لنزشو دراورد و عینک میزنه

عزیزم الان دختر من عینک میزنه اگه ببینی با چه مصیبتی عینکشو میزنم عینک بزرگه با چسب دسته ها شو چسبو ...

عمل کرد لنز گذاشتش تو چشمش اخه چشم تنبل میشه پسر من اب مروارید در اثر ضربه بود نزدیک بینش ضعیفه باید عینک بزنه

نه این حرفا چیه؟ آب مروارید الان با جراحی رفع میشه حتی اگه مجبور به جراحی بشن بعد لنز میذارن دید هم ...

عزيزم سلام پسر منم يكماهه هست آب مرواريد داره ، ميشه راهنمايي كني پيش چه دكتري ببرم؟ دكتر خوب

ممنونم عزیزم از راهنمائیت این پست مال پارساله ..دخترمو بردم تهران پیش دکتر فخرایی ،گفت مشکلی نداره خ ...

سلام عزیزم دخترتون خوب شده؟نیاز به عمل نداشت؟

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.