سلام دوستان اطرافیان من به من میگن گرمی نخور ولی دکتر چیزی از این مسئله به من نگفت گفت فقط فست فود و جگر نخور ماهی و میگو هم تا ماه سوم به خاطر جیوش مثلا میگن خربزه نخور گرمه کنجد نخور گرمه با اینکه تو اینترنت نوشته خربزه و کنجد فوق العادس واسه بچه برای هوش و زیبایی بچه اطرافیانم میگن فقط خنکی بخور گرمی باعث سقط میشه من طبعم شدیدا سرد و بایه خیار سردیم میکنه چه طور خنکی بخورم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید متعادل بخوری یعنی هم گرمی و هم سردی، سردیه زیاد برای جنین خوب نیست عزیزم، دوست من سردیش کرده بود کلی انقباض داشت بخاطرش مجبور شد بره بیمارستان. دوتاش رو باید بخوری متعادل، آجیلی که شور نیست بخور حتما خیلی خوبه، گوشتی که میخوری باید کامل پخته باشه، همبرگر نخور مگر اینکه خونگی باشه چون ممکنه توش خوب نپخته باشه. لبنیات باید پاستوریزه بخوری، ادویه جات توی غذا هیچ ایرادی ندارن، چیپس و پفک و سوسیس کالباس خوب نیستن اصلا