2777
2789
عنوان

جدا کردن محل خواب نوزاد

330 بازدید | 51 پست

سلام مامانا میخوام با توجه به تجربیات شما بدونم کی باید پسرمو واسه خواب تو اتاق خودش بذارم.این خصوصیات الانشه.

به زودی شش ماهش میشه  ولی فعلا غلت زدنش کامل نیس. یعنی غلت میزنه میاد رو شکم بعدش نمیتونه به پشت برگرده.فکر میکنم باید غلت زدنو کامل یاد بگیره بعد جداش کنم

شیر خودمو میخوره در طول شب یه بار بیدار میشه با این مشکلی ندارم ولی از 7به بعد صبح شاید هر یه ساعت بیدار شه تا حدودا ده گاهی یازده میخوابه.منم باید تا همون موقع بخوابم.مشکلم اینه اگه اینجوری یه ساعت یه بار بیدار بشه واسم سخته هی برم اتاقش شیر بدم برگردم به نظرتون درسته که صبحا بیارمش رو تخت خودمون کنار خودم بخوابونم؟یا وقتی بردم تو اتاقش دیگه اصلا نباید تو اتاق ما بخوابه؟

از طرفی فکر میکنم همین شش هفت ماه بهترین زمان برای جدا کردنش باشه چون زیاد حالیش نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم از ۶ماهگی دیگ سعی کن جداش کنی چون ازین سن ب بعد دیگ روابط زناشویی و نزدیکی پدرو مادرو حس میکنن و میفهمن و میگن خوب نیس 

بغلش کوسن بزار ک نتونه تو خواب غلت بزنه 

شبی چندبار بهش سر بزن و چکش کن ایشالله ک مشکلی نخواهی داشت 

الان که زوده برای امادگی بهتره اونا با فاصله بخوابونی هم نظارت داشته باشی وهم وابسته شدن وبه شما چسبیده شدن را دراو کم کنی به فاصله زمانی ارام ارام فاصله را بیشتر کن وقتی 4ساله شداتاقش را جدا کن.

من شش ماهگی اتاقش رو جدا کردم . دوربین بالای سرش بود خودم مانیتور داشتم . همزمان شیر شب رو هم گرفتم . اخر شب و صبح زود شیر میدادم . به عمیق شدن خواب ورشد و سلامت دندانهاش کمک کرد. اگر بیدار میشد اب میدادم فقط بعد از مدتی دید شیری در کار نیست دیگه راحت تا صبح میخوابید.

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
گلم از ۶ماهگی دیگ سعی کن جداش کنی چون ازین سن ب بعد دیگ روابط زناشویی و نزدیکی پدرو مادرو حس میکنن و ...

آخه چندجا خوندم کنار نوزاد تا یه سال بالشو کوسن اینا نذارین خطرناکه واسه همین ترسیدم 

از روز اول تا شش ماهگی هم توی تخت خودمون نخوابید چون خیلی این کار بد و خطرناک هست . تخت پارک داشت کنارم بود ..شش ماهگی هم با همون تخت پارک بردمش تو اتاق دیگه .. الانم برعکس خیلی از بچه ها شب بخیر میگه و ساعت 9 با چراغ خاموش و در بسته , میخوابه راحت.

آخه چندجا خوندم کنار نوزاد تا یه سال بالشو کوسن اینا نذارین خطرناکه واسه همین ترسیدم 

اره توی تخت نوزاد چیزی نذارید حتی بالش برای زیر سرش هم وقتی خیلی کوچولویه لازم نیست

الان که زوده برای امادگی بهتره اونا با فاصله بخوابونی هم نظارت داشته باشی وهم وابسته شدن وبه شما چسب ...

همین الانم تو تخت خودش ولی تو اتاقمونه یعنی جداس.

4سااااال؟خیییییییلی دیره شاید من بخوام یه بچه دیگه بیارم دوتا. بچه تو اتاقمون!!

چطور میشه جداش کرد اخه الان خیلی کوچیکن

پسر من الان7ماهشه وقتی توی خواب غلت میزنه بیدار میشه و اگه منو نبینه واویلا

آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی