2777
2789
عنوان

جدا کردن محل خواب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 51 پست
من هیچ تجربه ای دراین مورد ندارم اما به شخصه دلم براشون خیلی میسوزه احساس میکنم خیلی بهمون احتیاج دا ...

درسته.من تو بیداریو در طول روز همش پیششم مدام بغلمه ولی شب واقعا نیاز به استراحت طولانی دارم وگرنه هیچ انرژی ای واسه روز ندارم

چطوری این کارو کردی؟منظورم شیر دادنو ایناش سخت نبود یا مثلا کولیک واکسن به نظر من غیر ممکن میاد

نه کولیک نبود ،بیدار که می شد می رفتم کنارش شیر می دادم خوابش ببره بعد دوباره می رفتم اتاق خودمون، الان که سه ماهشه، خیلی خوب تر شده، 8:30 می خوابه، 12 یکم شیر می خوره ،بعد 6 صبح بیدار می شه شیر میخوره

Big ups

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که زوده برای امادگی بهتره اونا با فاصله بخوابونی هم نظارت داشته باشی وهم وابسته شدن وبه شما چسب ...

بچه 4 ساله رو دیگه عمرا بتونی جدا کنی..همه ی متخصصان میگن نهایت 1 سالگی باید جدا بشه.قبل از اینکه با مفهوم تاریکی یا تنهایی یا ترس آشنا بشه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
وقتی شش ماهه شد دیگه برای شیر بیدار نمی شد ...ساعت ده شب بهش غذای کمکی می دادم ...یازده هم شیر می خو ...

ای جااانم ولی  شیش صبح زوده ها.  خدا کنه پسر منم غذا بخوره صبحها اینقد زود زود بیدار نشه اصل خواب منم صبحه خیلی سخته

بچه 4 ساله رو دیگه عمرا بتونی جدا کنی..همه ی متخصصان میگن نهایت 1 سالگی باید جدا بشه.قبل از اینکه با ...

والا بچه یک ساله را تنها گذاشتن تو اتاق از نظرامنیتی وسلامت جسمی کار درستی نیست.

درسته.من تو بیداریو در طول روز همش پیششم مدام بغلمه ولی شب واقعا نیاز به استراحت طولانی دارم وگرنه ه ...

نه بابا واسه من برعکس روز کاری به کارم نداره درحدی که شیر بدم یا بخوابونم خودش انقد ور میره به اینور و اونور تا خسته بشه بخوابونمش اما شبا باید دوساعت یه بار بهش شیر بدم من بیشتر واسه شب انرژی میخوام نه روز

آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی  
نه کولیک نبود ،بیدار که می شد می رفتم کنارش شیر می دادم خوابش ببره بعد دوباره می رفتم اتاق خودمون، ا ...

چقد بچه هاتون زود میخوابن پسر من یک اینا میخوابه باز شب یه جا میریم خسته اس نق میزنه شما جایی باشین  خواب بچتون چی میشه؟

پسر من یک سال و دو ماهه است چطوری از خودم جداش کنم خیلی بهم وابسته است و شب تا صبح چندین بار بیدار میشه عادت داره تو خواب بیشتر شیر میخوره تا در طول روز. هر وقتم بیدار میشه می‌بینه من نیستم بلند میشه از اتاق می یاد بیرون دنبالم

نه بابا واسه من برعکس روز کاری به کارم نداره درحدی که شیر بدم یا بخوابونم خودش انقد ور میره به اینور ...

آخیی آره دیگه بعضیا شبا زودزود بیدار میشن نمیدونم چطوریاس

والا بچه یک ساله را تنها گذاشتن تو اتاق از نظرامنیتی وسلامت جسمی کار درستی نیست.

😃😃😃😃..عزیزم با همین ذهنیت خیلیها بچه هاشون مدرسه میرن و هنوز پیش پدر و مادر میخوابن..تو کل اروپا و امریکا 90 درصد از بدو تولد و 10 درصد از 6 ماهگی جدا میخوابن.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
چقد بچه هاتون زود میخوابن پسر من یک اینا میخوابه باز شب یه جا میریم خسته اس نق میزنه شما جایی باشین ...

جایی باشیم 8:30 می برم اتاقی جایی می خوابونمش گلم، بعد بغلش می کنم می ریم

Big ups

منم اینو شنیدم ولی خارجیا چی میکنن؟پشت هم بچه میارن از اون اولشم اتاقشونو جدا میکنن.یعنی سلامت جسمی و روانی بچه هاشون واسشون مهم نیست؟