2777
2789
عنوان

جدا کردن محل خواب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 51 پست

روان شناسا میگن یک تا یکو نیم سالگی اما من زنگ زدم یه جا مشاوره گفت دو سالگی خودم یک سال و ده ماهش بود براش یه چراغ خواب خریدم کلیم قصه گفتم که اسباب بازی هات دوست دارن تو شب پهلوشون باشی دست و پات دیگه بزرگ شده واسه خودت مرد شدی قوی شدی و اینا که باید رو تخت خودت بخوابی چند شب اول یکم سخته بعد دبگه عادت میکنه البته پیشش میشینن تاخواب بره مشاوره میگفت باید تو اتاقش وقت بگذرونی تا با اتاقش اخت شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شش ماهگی اتاقش رو جدا کردم . دوربین بالای سرش بود خودم مانیتور داشتم . همزمان شیر شب رو هم گرفتم ...

شش ماهگی واسه شیر شب گرفتن زود نیست؟ولی اینجوری خیلی خوبه

خب عزیزم زودتر از 4سال شایدبچه از نظرروحی وعاطفی اسیب ببینه البته شما می تونیداونا در اتاق دیگرقراربدیداما سعی کنیددرب اتاق باز باشه که بچه احساس ترس ونگرانی نکنه تا ارام ارام اماده بشه.

از روز اول تا شش ماهگی هم توی تخت خودمون نخوابید چون خیلی این کار بد و خطرناک هست . تخت پارک داشت کن ...

واقعا آفرین ب شما 

چقد خوبه بعضی از مادرا عقلانی تصمیم گرفتنو ب احساساتی بودن ترجیح میدن چون به نفع بچست این کار

الان بچه های خواهرشوهرم ۹و۶سالن هنوز با ننه باباشون میخوابن با ننشون تشریف میبرن حموم😒

وحشتناک بی ادبن و چشمو گوششون بازه خدا نکنه یه لباس باز و جذب بپوشی پیششون😒😒

عزيزم من كلاس بارداري ك ميرم گفتن تا دو سال بچرو از خودتون دور نكنيد و هر چقدر هم دوست داشت بغلش كنيد 

اگ اينكارو كنيد بعدا راحت تر جدا ميشه يا وقتي خواست بره مدرسه براش راحت تره ، تا دو سال كامل ب محبت و بغلتون احتياج داره 

خدايا شكرت 🌹💖 
خوب کردی.شبا چندبار بیدار میشه؟

روز بعد از زایمان که جداش کردم تا یک ماه شبا حدود 4 و حدود 6 بیدار می شد ، بعد از یک ماهگی دیگه 8:30 میخوابه، یه بار 12 یه بار 6 صبح بیدار میشه  

Big ups
چطور میشه جداش کرد اخه الان خیلی کوچیکن پسر من الان7ماهشه وقتی توی خواب غلت میزنه بیدار میشه و اگه ...

آخه پسر منم همین الانم منو نمیبینه تختش جوریه که من فقط میبینمش هربار گریه میکنه میرم سراغش

شش ماهگی واسه شیر شب گرفتن زود نیست؟ولی اینجوری خیلی خوبه

نه اصلا زود نیست . به موقع بود . من اینکارو سر خود نکردم خیلی مشورت کردم و تحقیق کردم.

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
آخه پسر منم همین الانم منو نمیبینه تختش جوریه که من فقط میبینمش هربار گریه میکنه میرم سراغش

من هیچ تجربه ای دراین مورد ندارم اما به شخصه دلم براشون خیلی میسوزه احساس میکنم خیلی بهمون احتیاج دارن من فکر کنم خودم زودتر از یک سال و نیم نتونم از خودم جداش کنم

آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی  
شبا واسه شیر چندبار بیدار میشه

وقتی شش ماهه شد دیگه برای شیر بیدار نمی شد ...ساعت ده شب بهش غذای کمکی می دادم ...یازده هم شیر می خورد و می خوابید تا راس ساعت شش صبح ...انگار کوکش کرده بودی برای ساعت شش 😂😂

قبل شش ماهگي تو تخت خودش تو اتاق خودش بخوابون

بالا سرش بيسيم مخصوص اتاق بچه بزار يا خودت و همسرت تو اتاقش بخوابيد كه خيالتون راحت باشه

بعد يه سالگي ديگه احتياج به اين مراقبت نداره، كاملا به تخت و اتاقش عادت كرده و تا صبح هم يه سره ميخوابه، ميتونيد با خيال راحت تو اتاق خودتون بخوابيد

من اين روال رو با راهنمايي دكتر هلاكويي و متخصص اطفال بچه ام پيش بردم و خيلييي عالي بود برامون