2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش..فقط وسیله سنگین بلند نکن...سعی کن موقع عطسه و سرفه، شکمتو بگیری! هر چند شاید برات آسون نباشه.

سشئوارم بگیر مرتب..

ان شا الله بهتر میشی

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
آخر من نعهمیدم زایمان طبیعی سخته یا راحته😣

بستگی داره چجور باورش کنی..من خیلی مشتاقم..بچمو طبیعی دنیا بیارم...

با ی مامای خوب البته...

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

عزیزم باید تحمل کنی  من خیلی بدگوشتم  26روز طول کشید تا بخیه های من افتاد! عذاب علیم بود واقعا خیلی سخت بود ازتوالت فرنگی استفاده کن  من که میرفتم حمام ایستاده جیشمو میکردم سبزیجات بوخور که یوبس نشی  از اب شستشو هم  استفاده نکن دیر خوبش میکنه چرک خشکناتو بخور چرک نکن عفونت بگیره

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      

عزیز دلم‌مبارک‌باشه قدم نو رسیده.ان شاءالله قدمش خیرباشه

گلم منم‌بااینکه نیم ساعته زایمان کردم اما بعدش دردی بخاطر یخیه هام کشیدم خ وحشتناک تر بود.دلیلشم این بود ک اصلا استراحت نکردم.دکتر گفت ی هفته بعدزایمانت فقط بایددرازبکشی

اول اینکه باید دارو بخوری ک یبوست نگیری ک دستشوییت راحت باشه و از توالت فرنگی استفاده کنی.بعدازهرباردستشویی قشنگ خودتو با شامپو بچه بشور.یا باچایی.من عسلم میزدم بعد قشنگ با سشوار خشک میکردم.نواربهداشتیتو مرتب عوض کن.از دامن نخی استفاده کن.

امن بعد دوهفته سه هفته افتادن

واسه من یکماه طول کشید چپن بخاطر رفت وآمدمهمونهانمیتونستم خوب سشواربگیرم منم زیادبخیه خوردم آخرشم از دود عنبرنسا استفاده کردم دستشپیی تا پونزده روزسرپامیرفتم بعدشم پونزده روزبعدی فرنگی. البته من تقریبا بدگوشتم زخمام دیرخوب میشن ولی خداروشکرعفونت نکردپاره هم نشدبااحتیاط بشین و پاشو بیشتردرازبکش زیادنشین رو بخیه ها اما قدم بزن تایبوست نشی

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
عزیزم باید تحمل کنی  من خیلی بدگوشتم  26روز طول کشید تا بخیه های من افتاد! عذاب علیم بود و ...

ممنون عزیزم منم وایساده جیش میکنم بس که میسوزع😉

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
عزیز دلم‌مبارک‌باشه قدم نو رسیده.ان شاءالله قدمش خیرباشه گلم منم‌بااینکه نیم ساعته زایمان کردم اما ...

ممنونم عزیز دلم مرسی وقت گذاشتی راهنماییم کردی

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته