2777
2789
بستگی داره چجور باورش کنی..من خیلی مشتاقم..بچمو طبیعی دنیا بیارم... با ی مامای خوب البته...

منم کلی ورزش کردم کلی تلاش کردم اما بدن هرکسی فرق میکنه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخ من طبيعي بودم خوب بود همون لحظه رو به راه شد حالم

بستگی به فیزیولوژی و بنیه و البته تمرینات و ورزش های قبلش داره من چون تا ماه سوم استراحت مطلق بودم اصلا از زایمان طبیعی راضی نیستم و اگه به عقب برگردم صد در صد سزو انتخاب میکنم. البته پسرمم درشت بود

خدایا هزار بار شکرت
سشوار که میگن گرم باید گرفت یا سرد؟چرا میگیرن؟

سرد فک کنم..

برا اینکه بعد شست شو، سریع خشک سه و رطوبت نمونه.

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
منم کلی ورزش کردم کلی تلاش کردم اما بدن هرکسی فرق میکنه

من خیلی ظریفم😂😂😂

ولی مطمئنم میتونم و میدونم برام خیلی راحت خواهد بود👍

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
😦😦ای خدا  ایشالله زودتر خوب شی شما ورزشو پیاده روی هم میکردین یافقط استراحتو کارای منزل ؟

نه ورزشم میکردم مخصوصا ماه آخر

لگنمم خوب بود

شاید چون آخرش آمپول فشار زدن اینقد وحشتناک بود

من خیلی ظریفم😂😂😂 ولی مطمئنم میتونم و میدونم برام خیلی راحت خواهد بود👍

ایشالا عزیزم به ظریف و ... بودن نیست حتما میتونی بعدش حس خوبیه

اگه فشار نیاد زیاد فکر نکنم پاره بشه حدودا یکهفته تا ده روز میفته  بچه درشت بود یا مشکل دیگه ا ...

نه طفلی سه کیلو بود من اونجام ادای تنگارو درآورد 😂

برا دستشویی رفتن باید مراقبت کنی،من تو سرم شستشو بتادینم ریخته بودم با اون خودمو تمیز میکردم و تا بیرون میومدم سشوار میگرفتم،روزی چند بارم چراغ مطالعه میذاشتم به جذب و خشک شدن بخیه خیلی کمک میکنه،رو زمینم نشین رو مبلم کج بشین که به بخیه هات فشار نیاد،همینا رو رعایت کنی عالیه،بعد از یک هفته که خوب شدن میفهمی که چه کار خوبی کردی طبیعی زایمان کردی

اه باز اسم زایمان طبیعی اومد 😭😭😭😭 اینجانب از مرگ برگشتم با زایمان طبیعی دو ماه و 16 روز پیش زایمان کردم هنوزم شبا به اون کابوس فکر میکنم ولی دو هفته ای طول میکشه تا روبراه شی سعی کن زیاد نشینی چون واقعا فشار میاد ب آدم و زجرآوره توالت فرنگی استفاده کن بتادین و سشوارم یادت نره روغن حیوانی بخور .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
برا دستشویی رفتن باید مراقبت کنی،من تو سرم شستشو بتادینم ریخته بودم با اون خودمو تمیز میکردم و تا بی ...

دعا کن زود خوب بشم مرسی از راهنماییت

اه باز اسم زایمان طبیعی اومد 😭😭😭😭 اینجانب از مرگ برگشتم با زایمان طبیعی دو ماه و 16 روز پیش زایم ...

پس میفهپی چی میگم😭😭😭

روغن گاو یا گوسفند؟