2777
2789

من یکی میشناختم اسمش سوات بود رفت عوض کرد گذاشت مریم .الانم میخای ازش حرف بزنی تا نگی سوات کسی نمیدونه کیو میگی.تازه فامیلشم خیلی ضایع بود عوض کرد

~درد یک زن~.برای یک زن چیزی دردناکتر از این نیست که از درون گریه کند و در ظاهر لبخند بزند....ونشان دهد همه چیز روبه راهه و عشق را در درون خود بکشد....و این ناعادلانه ترین بخش زندگی یک زن است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سن واقعا سخته میدونی چقدر دوندگی باید کنه برا مدارکش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بابا الان میخای عوض کنی یه اسم شیک بزار .

~درد یک زن~.برای یک زن چیزی دردناکتر از این نیست که از درون گریه کند و در ظاهر لبخند بزند....ونشان دهد همه چیز روبه راهه و عشق را در درون خود بکشد....و این ناعادلانه ترین بخش زندگی یک زن است

مگه ثبت احوال میزاره اسم عوض کنی؟ 

دوستم چند ساله پیش میخواست اسمش عوض کنه نزاشتن گفتن یه اسمهای خاصی که خیلی مشکل داره میشه عوض کرد نه اسمهایی که شما میگین مثل ملیحه ....

خدایا شکرت❤️

اگه قراره کسی اسمش رو عوض کنه بهتره از این اسمایی که الان رو بچه تازه به دنیا اومده میزارن انتخاب نکنه چون خیلی ضایعست

مثلا سی سال پیش کسی ملورین نمیذاشت نه که اصلا نباشه ولی اسم رایجی نبوده

من یه دوستی دارم اسمش سکینه بود عوض کرد گذاشت شیرین، به نظرم اسم معقولیه

مگه ثبت احوال میزاره اسم عوض کنی؟  دوستم چند ساله پیش میخواست اسمش عوض کنه نزاشتن گفتن یه اسمه ...

آره عوض میکنن؛البته بستگی داره به اسمی که بخوادبذاره؛اگه فراوانی اسمی که میخوادبذاره بیشترازاسم الانش باشه راحت عوض میشه☺